понеділок, 29 травня 2017 05:30

У Києві відкрили перший комерційний пляж

29 травня 2000 року в столичному Гідропарку відкрився перший комерційний пляж. Він був незвичним для містян, бо звикли користуватися пляжами безкоштовно. Вхідний квиток коштував 3 грн. Прокат шезлонга або парасольки - 1 грн, стільки ж треба було заплатити за жетон камери схову. У той час скористатися камерою зберігання на муніципальному пляжі коштувало 50 копійок.

Облаштування сучасних комерційних пляжів з часом змінилось.

На Жуковому острові розміщується клубний пляж "Маячок" . Обладнаний душовими і туалетними кімнатами. Спеціальні служби стежать за дотриманням гігієнічних стандартів - чистоти прибережного піску і води в Дніпрі.

У послуги входить окремий лежак із матрацом, парасолька від сонця і різноматні розваги. Все це вже включено у вартість денного перебування. За окрему плату можна покататися на водних лижах, надувній шайбі. Вартість перебування в будні дні - 100 грн, у вихідні та святкові - 200 грн.

Автор: kiev.vgorode.ua
  Клубний пляж "Маячок"
Клубний пляж "Маячок"

Пляжний комплекс "Sandali". На майданчику у 4 тис. кв м розміщується басейн і шезлонги, ресторан з терасою і тропічний бар на відкритому повітрі, волейбольний майданчик, кальяна зона, дитяча зона. На території комплексу є окремі літні будиночки-бунгало в стилі 50-х, кожен зі своїм мангалом. Шезлонг коштуватиме - 100 грн, рушник - 50 грн, парасолька - 50 грн.

Автор: kiev.vj.ua
  Пляжний комплекс "Sandali"
Пляжний комплекс "Sandali"

"Південний берег Києва" на Трухановому острові з гамаками і шезлонгами без парасольок, з баром і обідньою зоною. Тут проходить заняття йогою, винні дегустації, маркети. Можна пограти в бадмінтон, пляжний волейбол і фрісбі. На вихідних проходять вечірки.

Ціни на відпочинок: оренда шезлонгів - 30 грн на годину в будь-який день, з запорукою в розмірі 100 грн.

Автор: funtime.kiev.ua
  "Південний берег Києва"
"Південний берег Києва"

На березі Дніпра, на тому ж острові знаходиться, Комплекс "Труханів". На пляжній зоні є два великих басейни, басейн для дітей, водні гірки. В ціну вхідного квитка включено оренду шезлонга, користування пляжними парасолями, спеціально підготовленого мангала, користування альтанками, плавання в басейнах, спуск з водної гірки. За окрему плату можна користуватися столом для гри в пінг-понг, майданчиком для гри в волейбол або пляжний міні-футбол. Є душові кабінки, роздягальні, туалети.

Автор: trukhanov-ostrov.com.ua
  Комплекс "Труханів"
Комплекс "Труханів"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 місць біля моря для ідеального літнього відпочинку

У Києві до літнього сезону відкриють 11 пляжів для купання.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкрили перший комерційний пляж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути