вівторок, 27 березня 2012 18:58

У Києві відкрили перший готель світового бренду "Файмонт" з королівськими апартаментами
7

Фото: Фото: Ольга Камєнєва

Сьогодні в Києві офіційно відкрився "Файмонт Гранд Готель Київ". Це перший готель світового бренду "Файмонт" у східній Європі. Він знаходиться на вул. Набережно-Хрещатицькій, 1-А. Сіра будівля має 12 поверхів. Всередині 258 номерів, з них 54 - класу люкс. Є президентські та королівські апартаменти.

"Для мене п'ять зірок - це не значить: є тут байсейн чи немає. П'ять зірок - це місце, де можуть надати клієнтові широкий спектр послуг: переночувати, смачно поїсти, головне комфорт. Знаєте, що для мене було смішним, коли почала працювати в сфері готельного бізнесу? Що найголовнішим є матрац. Так воно і є. Тут матраци дуже зручні, - каже 25-річна Єлизавета Юрушева, директор ТОВ "Гранд Менеджемент". Вона - донька мільярдера Леоніда Юрушева, який входить в десятку найбагатших українців.

Всередині готелю мармурова підлога, стіни витримані в сірих та кремових тонах. Всюди кришталеві люстри. На столах у вазах - свіжі кали. На стінах картини з українськими вінками.

"Я був в інших п'ятизіркових готелях Києва, відрізняємось тим, що наші номери просторі. Найменший має площу 40 квадратних метрів", - розказує представник готелю, який проводить екскурсію.

На 11-поверсі всі номери люкс-класу. Їх вартість близько 800 євро, але уточнюють, що ціна залежить від дня тижня. У вихідні дешевше, бо розрахований на ділових клієнтів. Також номери з видом на Дніпро дорожчі на 20-30 євро.

В однокімнатному - дві кімнати. У вітальні великий плазмовий телевізор, крісла, м'який диван. Все синього та зеленого кольору.

"Поєднується трава та небо. Всі готелі мережі, які є в світі, витримані в одному стилі", - пояснює чоловік. - В кожному номері, у ванній, американська косметика."

У спальній кімнаті широке дерев'яне ліжко. Матрац м'який. Навколо дерев'яні шухлядки та шкафчики.

"Є меню подушок. Можемо запропонувати вісім різних видів. Синтетичні, з пір'ям або травяні."

В готелі пишаються великим атріумом на другому поверсі. Це зала зі скляним дахом. Кажуть, що пускатимуть сюди всіх охочих, а не тільки клієнтів.

"Він найбільший серед всіх країн СНД. Це місце на другому поверсі - чарівне. Бо не відчуваєш в якій країні, на якому поверсі, - каже Єлизавета Юрушева. Вартість будівництва готелю назвати відмовились.

В президентські та королівські номери журналістів не пустили. Пояснили, що вони не готові. Ціни на них ще немає.

"Думаю, що 12 тисяч євро за добу - це прийнятна для них ціна", - зізнався один з працівників готелю.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкрили перший готель світового бренду "Файмонт" з королівськими апартаментами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути