Після спалаху кишкової інфекції Держпродспоживслужби Києва перевірили місцеві заклади харчування. За результатами перевірки 30% закладів тимчасово припинили діяльність.
Про це повідомляє Держпродспоживслужба в м. Києві.
Фахівці перевіряли, чи підтримує персонал у чистоті поверхню обладнання, що контактує із харчовими продуктами. Крім того, перевіряли, чи легко чистити, дезінфікувати та мити робочі поверхні та матеріали. Також моніторили наявність медичних книжок у персоналу закладу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві масове отруєння суші
"За рекомендаціями спеціалістів Головного управління 30 % закладів громадського харчування тимчасово припинили свою діяльність для проведення санітарних заходів та усунення недоліків", - повідомляють у київському управлінні Держпродспоживслужби.
Після вживання продуктів мережі "Суші Ленд Євразія" і "Суші Лайф" в Києві отруїлися 34 особи. За даними лабораторних досліджень, можливим етіологічним фактором хвороби є збудник сальмонельозу. "Суши Ленд Євразія" на вул.. Дмитрівська, 2А, з яким пов'язано отруєння, тимчасово припинило свою діяльність.
Коментарі