Ексклюзиви
середа, 07 лютого 2024 10:15

Спецтема: Війна Росії проти України

У Києві під завалами шукають загиблих - МВС
14

Під завалами, ймовірно, перебувають загиблі
Фото: ДСНС

Україна на світанку пережила масовану ракетну атаку росіян.

Під удар ворога потрапили шість регіонів України, повідомив 7 лютого міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Є загиблі й багато постраждалих, зокрема у столиці.

"У Києві постраждали близько десятка людей у Голосіївському та Дніпровському районах. Пошкоджені комунікації. На місцях працюють рятувальники та поліція. У Голосіївському районі є руйнування у 18-поверховому будинку - підрозділи ДСНС евакуюють людей та ліквідовують пожежу. Під завалами ймовірно є загиблі. Також спалахнула будівля СТО та автомобілі", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наслідки смертельної атаки на Миколаїв

У Голосіївському районі столиці з палаючої багатоповерхівки госпіталізували 10 людей, зокрема вагітну жінку.

Ще троє людей постраждали в Дніпровському районі. Загалом у Києві внаслідок російської атаки відомо про 13 постраждалих.

Поліцейські працюють на місцях влучань та допомагають ліквідовувати наслідки ракетного обстрілу.

"Внаслідок чергової терористичної атаки на столицю уламками пошкоджено багатоквартирний житловий будинок у Голосіївському районі столиці. Також падіння уламків та пошкодження автомобілів зафіксовано у Деснянському та Дніпровському районах. Попередньо відомо про п'ятьох постраждалих, трьох з яких госпіталізовано, решті медики надали допомогу на місці", - сказано в повідомленні.

Наразі на місцях працюють наряди поліції, ДСНС, медики, інформація оновлюється.

У Бучанському та Фастівському районах Київщини пошкоджені щонайменше 10 приватних будинків, господарчі споруди та комунікації. За попередніми даними, без постраждалих.

У Миколаєві внаслідок ракетної атаки окупантів загинула людина. Пошкоджені 20 приватних будинків та газова мережа. На місці розгорнуто намети ДСНС, залучені психологи.

Близько 6 ранку ворог вдарив по Харкову, де дві людини постраждали, підрозділами ДСНС врятована одна людина. Рятувальники обстежують територію.

На Дніпропетровщині та Львівщині, за оперативними даними, минулося без постраждалих.

Зараз ви читаєте новину «У Києві під завалами шукають загиблих - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути