вівторок, 23 квітня 2019 11:49

У Києві аварії та затори : куди не варто їхати

У Києві аварії та затори : куди не варто їхати
Вранці, 23 березня, кілька столичних доріг скували затори. Фото: РБК-Україна

23 квітня на дорогах Києва сталося кілька аварій та утворилися затори. Зокрема, в авточергах тоне проспект Перемоги.

Про це свідчить інформація із онлайн-мап, пише ТСН.

Рух також ускладнено на Набережно-Хрещатицькій, Набережно-Луговій, Володимирському узвозі, Новокостянтинівській, Нижньому Валу, Глибочицькій та низці інших вулиць Подолу. Також "стоїть" Гаванський міст, де трапилась ДТП, вулиці Набережно-Рибальська й Олени Теліги.

Затори є й на вулицях Чорновола, Жилянській, Юрія Іллєнка, Січових Стрільців і Великій Житомирській. Крім того, рух ускладнено на бульварах Тараса Шевченка та Лесі Українки, а ще у районі Бессарабської площі.

У районі станцій метро "Олімпійська" та "Палац "Україна" також спостерігається перевантаження від авто низки вулиць. Тут трапилось одразу дві аварії. Так, заторами сковані Велика Васильківська та низка дотичних доріг.

Затори спостерігаються на проспектах Лобановського, Повітрофлотському та Голосіївському.

У районі Шулявського мосту, який перебудовують, також утворилися чималі затори. Від автівок переповнений проспект Перемоги, починаючи від станції метро "Нивки". Ще "стоять" вулиці Дегтярівська, Сікорського, Табірна та Василенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будують міст до Володимирської гірки: як він виглядає

Рух ускладнено на Кільцевій дорозі у районі Софійської Борщагівки та Вишневого. Також стоїть проспект Академіка Паладіна.

У напрямку правого берега величезні затори спостерігаються на усіх мостах. На Південному шляхопроводі у напрямку від лівого берега відбувається ремонт, крім того на проспекті Бажана у напрямку мосту трапилась ДТП. На правому березі, Між мостом Патона і проспектом Дружби Народів також трапилась аварія.

На лівому березі рух також ускладнено на проспектах Григоренка, Соборності та на Дарницькому шосе. Частина Харківського шосе у районі вулиці Здолбунівська заблокована: тут трапилось одразу три ДТП.

До кінця квітня мають знести Шулявський міст у Києві. Про це у Facebook із додаванням відео демонтажу пише прес-служба мера міста Віталія Кличка.

Зараз ви читаєте новину «У Києві аварії та затори : куди не варто їхати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути