вівторок, 24 грудня 2019 15:32

Топ-5 недорогих закладів Києва за версією Покупон

Не фастфудом єдиним

Розмірковуючи над тим, де недорого поїсти в Києві, багато хто обмежується мережевими закладами швидкого харчування, забуваючи про те, що низка столичних ресторанів пропонують солідні знижки на їжу, напої та кальяни, замовлені за допомогою сервісу Покупон. З сертифікатами сервісу кожен може отримати висококласне обслуговування та вишукані страви за півціни, причому не лише для себе і своєї половинки, але й для цілої компанії. Далі представимо 5 ресторанів з найвигіднішими пропозиціями в Києві.

  Представники сервісу розповіли про кращі пропозиції в столиці
Представники сервісу розповіли про кращі пропозиції в столиці

Goose Gastro Pub

Затишний паб на Межигірській пропонує великий вибір вітчизняного та імпортного пива, апетитні закуски, стейки, кальяни і крафтові настоянки. Із сертифікатом від Покупон кожен може отримати дегустаційний сет із 6 сортів пива за 79 грн, такий же сет настоянок за 238 грн, а також 8 келихів пива і велику пивну дошку за 955 грн.

Calvados

Ресторан європейської кухні на Воздвиженській запрошує насолодитися вишуканими стравами і цікавою коктейльною картою зі знижкою 50% на все меню. Замовити знижку на Покупоні можна лише за 25 грн.

Pizza House

Мережа піцерій по всьому Києву радує своїх гостей смачною піцою та ролами, свіжим пивом, ароматною кавою та десертами. Pizza House підходить для вечері вдвох, родинного ланчу або зустрічі з друзями. Заощадити на застіллі допоможуть сертифікати зі знижкою 50% на піцу або роли з меню.

Rakhat Lukum

Ресторан для цінителів свіжих продуктів і східного колориту. Дозволити собі розкішне застілля легко зі знижкою 40% на все меню кухні та бару. Придбати її на Покупоні зараз можна за 25 грн.

Al-dente

Родинний ресторанчик у самому серці столиці, традиційна італійська кухня та кращі вина. Спагеттерія Al-dente підійде як для романтичної зустрічі, так і для родинного обіду у вихідний день. У списку вигідних пропозицій для користувачів Покупон — вечеря з безлімітним вином і знижка 40% на все меню кухні та бару.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 недорогих закладів Києва за версією Покупон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути