Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2012 13:08

Столичні водії можуть до наступного літа забути про комфортний проїзд через Поштову площу

Столичні водії можуть до наступного літа забути про комфортний проїзд через Поштову площу
Поштова площа. Фото: comments.ua

У зв'язку з проведенням реконструкції транспортної розв'язки на Поштовій площі в Києві з 22.00 16 вересня до 25 травня 2013 рух автотранспорту буде змінено, повідомили в столичній Державтоінспекції у п'ятницю.

За даними прес-служби відомства, буде закритий правий поворот з Боричевого узвозу на Набережне шосе в напрямку мосту "Метро". Також буде перекритий лівий поворот з Набережного шосе на Боричів узвіз в напрямку вул. Сагайдачного. Крім цього буде закритий правий поворот з вул. Набережно-Хрещатицької на Боричів узвіз в напрямку вул. Сагайдачного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Поштову площу вбивають 27-метрові палі

У столичній Державтоінспекції рекомендують автовласникам з житлових масивів "Харківський", "Березняки", "Дарниця" організувати рух в бік центру міста і Подолу через нові транспортні розв'язки в районі бул.Дружби народів і Дніпровського узвозу.

Рух з житлових масивів "Лівобережний", "Лісовий", "Русанівка" та "Микільська слобідка" по мосту "Метро" в центр міста в ДАІ Києва рекомендують здійснювати через нову транспортну розв'язку в районі станції метро "Дніпро" в напрямку Дніпровського спуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поштову площу зроблять за 433 мільйони гривень

У Державтоінспекції також радять автовласникам, які рухаються в центр міста з житлових масивів "Троєщина", "Райдужний", "Воскресенка", прямувати через новий Гаванський міст на вул. Набережно-Хрещатицькій з правим поворотом на вул.Борисоглібську з виїздом на вул.Сагайдачного або по проспекту Московському і вул.О.Теліги.

Власникам автотранспорту з житлового масиву "Оболонь" у напрямку центру міста рух радять здійснювати через вул.Набережно-Рибальську, вул.Електриків, вул. Набережно-Лугову, вул.Констянтинівську або вул.В.Н.Вал, а також по проспекту Московському, вул.Новокостянтинівській і вул.О.Телігі.

Зараз ви читаєте новину «Столичні водії можуть до наступного літа забути про комфортний проїзд через Поштову площу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути