субота, 02 лютого 2013 18:22

Співробітники готелю "Феофанія" не виключають, що їх начальника вбили через землю

Співробітники готелю "Феофанія" не виключають, що їх начальника вбили через землю
Натомість експерти впевнені, що смерть Юрія Фоміна не пов'язана з бізнесом. Фото: segodnya.ua

Експерти кажуть, що вбивство директору "Феофанії" не пов'язане з бізнесом.

"Навряд чи можна пов'язувати вбивство з професійною діяльністю Фоміна. Готель Феофанія - це державний об'єкт, а не великий приватний комплекс. Що стосується готельного бізнесу в цілому в країні, то він слаборозвинений. І якихось розборок тут немає: це довготривалий бізнес, що вимагає великих вкладень", - заявив президент Асоціації готелів та рестораторів Дмитро Заруба, передає Сегодня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов: опозиція вимагатиме розслідувати смерть Кушнарьова

Антон Матіяш, виконавчий директор Асоціації малих готелів та апартаментів України, теж підкреслює, що Феофанія - державний об'єкт і як готель нічого особливого собою не представляє.

"Це державний готель. Директор нічого не вирішує", - сказав експерт.

Як повідомляє видання, любовну версію спростовує мама Фоміна - Людмила Василівна. "Це дурість. Юра і Таня були тільки рік як одружені. На початку тижня вони повернулися зі спільної відпустки, яку провели в Празі", - сказала вона. За її словами, в день убивства її, невістку і внука так і не допустили до сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко про справу Щербаня: Тимошенко нікому нічого не платила

У свою чергу, співробітники готелю Феофанія впевнені, що директора Юрія Фоміна вбили за землю, йому неодноразово доводилося брати участь в судах щодо спроб змінити власників зони відпочинку, повідомляє ТСН. Раніше начальник слідчого управління МВС України Василь Фаринник заявляв, що правоохоронці опитують свідків вбивства директора готельного комплексу Феофанія. Вбивство директора готельного комплексу Феофанія пов'язують з професійною діяльністю, повідомляло джерело УНН.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Тираспольській, 46 у Подільському районі Києва застрелили Юрія Фоміна - директора готельного комплексу Національної академії наук, розташованого у Феофанії.

Зараз ви читаєте новину «Співробітники готелю "Феофанія" не виключають, що їх начальника вбили через землю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути