четвер, 22 лютого 2018 11:59

Собаку киянина знайшли працівники карного розшуку
8

Киянин Михайло Бойко два місяці шукав свого вкраденого собаку по кличці Бантик. Коли інформація дійшла до першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, працівники карного розшуку знайшли Бантика і злочинця через два дні.

Аброськін розказав, що допомогти знайти собаку його попросив бойовий побратим. Також цю історію розповів власник собаки Михайло Бойко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Божевільні були два місяці! Багато болю і страждань пережито! Багато зусиль і ресурсів витрачено! Найпотужніша підтримка людей! Хочеться сказати спасибі особисто кожному, хто співпереживав разом з нами! Але є особливі люди, з карного розшуку, імена яких я не можу розголошувати - без вас не було б цього дня. Величезне спасибі Національній поліції!" - написав Михайло Бойко.

Перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, знайдений Бантік і його власник - киянин Михайло Бойко
Фото: facebook.com/misha.boiko.90
Знайдений Бантік і його власник киянин Михайло Бойко
Знайдений Бантік і його власник киянин Михайло Бойко
Знайдений Бантік і його власник киянин Михайло Бойко
Знайдений Бантік і його власник киянин Михайло Бойко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер пес, який 11 років охороняв могилу господаря

"Дуже здивувався такому проханню, тому що серйозна людина в неділю приїхала просити зайнятися пошуком цуценяти. Більше того, мене вразило те, що це просила мене зробити людина, яка пройшла вогонь і воду, дивом вижила, а тут... Бантик. Сказав, що дуже болить за "мальчонку" - він страждає вже два місяці і не припиняє пошук".

"Не зміг відмовити і звернувся з проханням до працівників Департаменту карного розшуку Нацполіції. Може, хтось мене не зрозуміє, але сьогодні на одну щасливу людину стало більше", - сказав Аброськін.

Молода пара Беккі та Джон замість весільних букетів вибрала порятунок цуценят. Під час підготовки свята, вони побачили у Facebook сторінку маленької гільдії, яка шукала прийомний будинок для покинутих тварин. Спочатку пара взяла двох щенят, яких назвали Пенні та Патч. Потім ще трьох - Ролі, Лакі й Фріклеса.

Зараз ви читаєте новину «Собаку киянина знайшли працівники карного розшуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути