Ексклюзиви
вівторок, 29 вересня 2015 14:06

Репера Ларсона поховали на Лісовому кладовищі в Києві
20

Фото: Ольга Камєнєва

Сергія Ларькіна, відомого як репер Ларсон, годину тому поховали на Лісовому кладовищі.

Відспівували покійного у Свято-Троїцькому соборі, що на Троєщині, передає кореспондент Gazeta.ua

Попрощатися зі співаком прийшли близько двохсот людей: колеги-артисти, бійці добровольчих батальйонів, друзі-байкери. Серед них були співаки Олег Михайлюта й Олександр Положинський, Олександр Кривошапко, Олександр Павлік, актор Віталій Борисюк, футболіст Олександр Алієв. Колишньої дружини, доньки Олега Блохіна Ірини не було. Біля труни були батьки Ларькіна, рідний брат та дружина Марина.

Із храму труну виносили бійці АТО.

"Любив Цоя, футбол. Шкодую, що двічі не міг потрапити до нього на концерт. То він в АТО, то я. Ніяк графіки не сходились. Ми з ним не були друзями, але часто спілкувались. У серпні ще разом сиділи в кафе на вулиці Хмельницького. Останні дні він жив концертом Цоя. Мене зараз хвилює, щоб винні в його смерті були покарані. Хоча його адвокат і рідні не сповнені оптимізмом. На його місці міг бути будь-хто з нас і нам потрібна правда. Не можна дати, щоб це діло зам'яли", - розповів про покійного Сергій Кузін, гендиректор "Русское Радио — Україна".

"Сергій був хриштально чесний, мав загостерене почуття справедливості. Таких людей мало. Я досі не вірю, що це трапилося. Ми разом воювали в Донецькій та Луганській області. Він був майже в усіх гарячих точках АТО. Їздив туди не заради піару, а воювати, волонтерити. Інколи співав для бійців. Збирав аншлаги. Завжди пісні Цоя. Солдати йому були вдячні", - сказав полковник Юган.

"Ми з Сергієм познайомились 2013 року на Майдані, - пригадав Євген Нищук, ексміністр культури. - Сергій завжди приходив у найхолодніші й найскладніші ночі. Пізно, коли вже основні виступи проходили. Завжди казав, що готовий зарядити людей піснями Віктора Цоя. Стільки, скільки потрібно. Потім зустрічались із ним на футбольних матчах. Останній грали зі Збройними силами. Сергій забив гол головою. Був у всьому відкритий, ідеологічна. Прикро, що людина, яка його збила, так себе повела. Для нас — справа честі домагатися справедливого розслідування".

Сергій Ларькін помер у суботу 26 вересня в лікарні. 17 вересня мотоцикл Ларькіна збив позашляховик Cadillac Escalade, за кермом якого, як повідомляють родичі загиблого, перебувала лікарка приватної клініки "Альтера" Ірина Скляренко.

Зараз ви читаєте новину «Репера Ларсона поховали на Лісовому кладовищі в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути