вівторок, 26 січня 2016 13:05

Олексій Самокиша потребує дорогого і швидкого лікування раку печінки

Олексій Самокиша потребує дорогого і швидкого лікування раку печінки

Студенту "Києво-Могилянської академії" 21-річному Олексію Самокиші потрібна допомога. У нього виявили рак печінки. Щодня на обстеження й лікування рідні витрачають по 30 тисяч гривень.

"Все почалося два тижні тому. В Олексія піднялася температура до 40 градусів. Оскільки зараз вся країна говорить про епідемію грипу, батьки подумали саме на нього. Звернулися до лікарів, здали аналіз крові. У відповідь отримали страшні прогнози та десятки направлень на аналізи. В нього виявили збільшені лімфовузли, три пухлини в печінці, збільшену підшлункову залозу. Діагноз - рак печінки, який дуже швидко прогресує. За 10 днів пухлина збільшилася в розмірах. Стан Олексія погіршується, почалася кровотеча з печінки. Лікарі кажуть, що його життя можна врятувати, якщо діяти дуже швидко. Батьки не гають ні хвилини, лікарі ідуть назустріч", - розповіла двоюрідна сестра, 27–річна Світлана Тищенко.

Олексій родом із Яготина, у батьків він - єдина дитина. Із золотою медаллю закінчив школу №3, знає кілька іноземних мов.

"Олексій надзвичайно позитивна людина, дуже самостійний. Ще школярем підробляв перекладачем, щоб допомагати батькам. На олімпіадах з багатьох предметів займав перші місця. Він з тих молодих людей, які замість нічних клубів краще почитають. Ніколи не вживав алкоголь і не курив - така у нього принципова позиція. Тому коли читаєш, що у зону ризику до такої хвороби потрапляють ті, хто зловживає спиртним, просто не можеш повірити, що ця хвороба "обрала" мого брата. Сьогодні Олексію зроблять аналізи, від результату залежить, де зможуть лікувати – в Україні чи лише за кордоном. Ми будемо вдячні кожному небайдужому за допомогу та підтримку. Моліться разом з нами", - попросила Світлана.

Реквізити для допомоги:

Номер картки Приватбанку - 5211 5374 4669 7125 (Самокиша Валентина Олександрівна).

Контактний номер телефону Світлани Тищенко - 097-170-30-39

Зараз ви читаєте новину «Олексій Самокиша потребує дорогого і швидкого лікування раку печінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути