Ексклюзиви
вівторок, 17 березня 2020 18:05

Обробили гуртожиток, у якому жив інфікований коронавірусом студент
3

У Києві обробили спецасобами гуртожиток музичної академії на вулиці Дашавській
Фото: kyiv.dsns.gov.u
У Києві обробили спецасобами гуртожиток музичної академії на вулиці Дашавській
У Києві обробили спецасобами гуртожиток музичної академії на вулиці Дашавській

У студента Київської муніципальної академія музики імені Р. М. Глієра підтвердили діагноз Covid-19. Через це повели повну обробку приміщень гуртожитку навчального закладу, що знаходиться в Солом'янському районі столиці, на вулиці Дашавській.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в місті Києві.

Санітарну обробку приміщень гуртожитку провели 17 березня працівники відділення радіаційного та хімічного захисту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у м.Києві спільно з відділенням Київської аварійно-рятувальної служби КМДА.

"Заходи проводились у зв'язку з проживанням у даному гуртожитку чоловіка 2001 року народження, який в період з 05 по 10 березня був в контакті з родичами померлої від коронавірусу громадянки в м. Радомишль. Попереджувальні заходи щодо недопущення розповсюдження інфекційних захворювань в цьому гуртожитку вже проводилися 14 березня", - йдеться в повідомленні ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторів повернули з європейських гастролей на обсервацію, трьох госпіталізували

На відео, опублікованому ДСНС видно, що під час обробки в приміщеннях гуртожитку перебувають його мешканці - студенти музакадемії.

13 березня студента музичної академії доставили до Олександрівської лікарні м.Києва з підозрою на захворювання коронавірусу. 16 березня за допомогою тесту діагноз підтвердили. Наразі пацієнт перебуває в інфекційному відділенні Олександрівської лікарні. Про його стан не повідомляють.

Зараз в Україні 7 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. Із них 1 випадок у Житомирській обл, 4 - у Чернівецькій та 2 у Києві. Серед заражених 1 людина померла.

4 із 7 зареєстрованих в Україні інфікованих коронавірусом заразилися всередині країни.

Зараз ви читаєте новину «Обробили гуртожиток, у якому жив інфікований коронавірусом студент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути