вівторок, 17 березня 2020 16:25

Акторів повернули з європейських гастролей на обсервацію, трьох госпіталізували

Акторів повернули з європейських гастролей на обсервацію, трьох госпіталізували
За станом здоров'я членів трупи Дніпропетровського обласного академічного театру опери і балету спостерігають медики. Фото: adm.dp.gov.ua

Трупа Дніпропетровського академічного театру опери та балету перервала європейські гастролі через ситуацію з коронавірусом та закриттям кордону. У трьох учасників колективу виявили підвищення температури.

Цих трьох людей госпіталізували до Дніпровської міської клінічної лікарні №21, повідомили в Департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА.

Ще 40 учасників трупи перебувають на обсервації на території області. Їх стан задовільний. Вони почуваються добре і не мають жодних симптомів хвороби.

До швейцарської Женеви колектив Дніпропетровського академічного театру опери та балету виїхав 11 березня. На гастролі вирушили двома автобусами. Загалом – 39 артистів та працівників сцени і 4 водії.

Проїхавши через Польщу та Німеччину, 14 березня трупа зупинилася на ночівлю у Франції. Через ситуацію з коронавірусом та закриттям кордону гастролі перервали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус: у Чехії та Словаччині - надзвичайний стан, у Польщі - епідеміологічна загроза

15 березня в аеропорту "Бориспіль" приземлився літак з українцями, яких евакуювали з Італії. Усього на борту перебували 127 людей. Із них 4 іноземці, які мають посвідку на проживання в Україні.

Після прибуття всі евакуйовані сіли в автобус і поїхали з території аеропорту на обсервацію. У літаку медики перебували в захисних костюмах і масках.

Зараз ви читаєте новину «Акторів повернули з європейських гастролей на обсервацію, трьох госпіталізували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути