Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 10:50

Новий секретар Київради любить накривати стіл для депутатів-колег

Новий секретар Київради любить накривати стіл для депутатів-колег

Новий секретар Київради – Галина Герега – із сім'єю живе на Печерських Липках, на Шовковичній. Будинок з охороною, підземним паркінгом, центральним кондиціонуванням, автономним опаленням. Місця в паркінгу цього будинку продають за 100 тис доларів. Квартири з ремонтами - по 2 млн доларів.

Гереги їздять на престижних автомобілях - Range Rover і Mercedes С класу. Співробітники "Епіцентру" кажуть, що у чоловіка нового спікера Олександра Герега навіть є іменні номери "ОВГ", - пише "Сегодня".

Галині Герезі - 51 рік, вона народилася на Львівщині. Закінчила кооперативний технікум, у 1978 р. приїхала до Києва і вступила до торгово-економічного інституту, на початку 80-х працювала в кулінарному училищі майстром з виробничого навчання.

"Епіцентром" вони з чоловіком почали займатися з 2003 року. Нині ж її статок оцінюється в 395 млн доларів і в рейтингу мільйонерів журналу "Фокус" вона займає 26 місце.

Вже кілька років Галина Герега - єдина жінка у своїй фракції, у сесійні дні накриває стіл у кабінеті комісії з ЖКГ для депутатів-колег з ГАК. "Вона зазвичай дзвонить і питає: ну що, Саш, готую на завтра? Звичайно! Я обожнюю приготовлену нею печінку, млинчики з рибкою і сиром, у неї класні салатики", - розповів голова фракції Олександр Пабат.

На Великдень Герега дарує всім своїм депутатам кошики з пасками, домашнім паштетом (його рецепт вона тримає в таємниці) і домашньою ковбасою. Галина Герега виділяється в Київраді своїми добре підібраними костюмами. Купує вона їх за кордоном, в Україні і шиє на замовлення. Ще вона добре розбирається в ювелірних виробах, до кожного костюма у неї підібрані прикраси, серед яких - діаманти.

У Галини Гереги та її чоловіка Олександра єдиний син, 16-річний Тарас. Зараз він навчається у Швейцарії.

Нагадаємо, напередодні Київраду очолила жінка-бізнесмен Галина Герега. Засідання тривало близько години. За цей час мер Леонід Черновецький встиг представити Галину Герегу залу, назвавши її жінкою 3-го тисячоліття. За неї проголосувало 89 депутатів з 90.

Зараз ви читаєте новину «Новий секретар Київради любить накривати стіл для депутатів-колег». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7643
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути