пʼятниця, 24 липня 2020 18:34

Нова влада хоче використовувати на київських виборах старі методи попередників - політолог

Нова влада хоче використовувати на київських виборах старі методи попередників - політолог

Нові люди з "чистими помислами" в керівництві країни використовують для тиску на Кличка методи попередників. Про це в ефірі одного з телеканалів сказав політолог Вадим Карасьов, коментуючи виступ Дубинського на праймеріз "Слуг народу".

Він нагадав виступ Дубинського на праймеріз, коли той описав "медіакілерство" Кличка на "1+1" і запропонував почати війну компроматів за допомогою правоохоронців.

"Там сидів президент, Разумков, Шмигаль, Єрмак. Всі сиділи, але ніхто нічого не сказав, що як це так - до чого ми тут до Києва? При чому ми до правоохоронних органів? Нові обличчя, нова політика, нові люди, з "чистими помислами і руками", а фактично методи попередніх президентів використовують", - підкреслив Карасьов.

За словами експерта, найближчим часом можна очікувати атаки на Кличка.

Як відомо, раніше блогерка Олена Монова на своїй сторінці Facebook із посиланням на канал DubinskyPro опублікувала відео з праймеріз кандидатів у мери Києва від "Слуги народу". На опублікованому відео під час свого виступу в присутності президента України Зеленського, спікера Верховної Ради Разумкова, голови Офісу президента Єрмака і прем'єр-міністра Шмигаля нардеп Олександр Дубинський заявляє, що він обговорював з президентом "використання" силового ресурсу на київських виборах проти Кличка.

"Поки ви зараз бачите опитування, де у нього 40%, а у нас - 7%, це просто тому, що ми не почали наступати. І як тільки ми почнемо і будемо робити це однією командою, ви побачите, як він попливе. А якщо ще будуть підніматися ці кримінальні справи, про які ми з Володимиром Олександровичем (Зеленським. - Ред.) говорили, я думаю, що він навіть не доживе до виборів", - сказав Дубинський.

Також нардеп нагадав історію минулорічного вересня, заявивши президенту і спікеру Верховної Ради, що особисто вів дискредитуючу інформаційну кампанію проти Кличка на "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Нова влада хоче використовувати на київських виборах старі методи попередників - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути