четвер, 15 червня 2017 05:31

Німецький фан заблукав під Києвом та написав пінкою для гоління "HELP"

15 червня 2012 року під час Євро-2012 на одній з автобусних зупинок поблизу села Крюківщина Києво-Святошинського району українці знайшли іноземного вболівальника, який заблукав і написав на асфальті пінкою для гоління слово "HELP".

36-річний фанат прибув до Києва ще 3 червня. Раніше він жив у різних районах столиці, а в останній раз відпочивав на території київського Гідропарку. Там на дискотеці він багато випив, а потім заснув. Скільки він спав - не пам'ятає. Прокинувшись, горе-вболівальник не знайшов в кишені ні мобільного, ні грошей. А далі пішов шукати родичів, які проживають в Криму.

Не знаючи місцевості, іноземець вийшов біля с. Крюківщина та на асфальті пінкою для гоління написав прохання про допомогу.

Правоохоронні органи викликав один з мешканців села, коли побачив послання. Міліціонери, які прибули на місце пригоди, запропонували іноземцю проїхати у відділок для встановлення особи.

"Цей напис не залишив байдужими українців, які прийшли на допомогу гостю нашої держави. Наразі вирішується питання про супроводження потерпілого до посольства його країни", - розповідали тоді в черговій частині Києво-Святошинського райвідділу міліції.

Там гостя пригостили морозивом та за допомогою перекладача з'ясували всі обставини.

Надовго запам'яталися киянам і шведські уболівальники. Близько 5 тис. іноземців мешкали 10 днів на Трухановому острові. Вони завзято підтримували свою збірну, влаштували марш 11 червня від площі Лесі Українки до Олімпійського стадіону. Перевдягалися в кумедні яскраві костюми. Купували пиво ящиками, пояснюючи це його смаком і ціною. Та нарікали на відсутність туалетів, що призвело до справляння ними малої нужди під кущами в центрі Києва.

Автор: LB.ua
  Під час чемпіонату шведські уболівальники яскраво вдягалися та пили багато пива
Під час чемпіонату шведські уболівальники яскраво вдягалися та пили багато пива

Не тільки кияни, а й увесь світ пригадує емоції шестирічного Тимура у матчі Україна - Швеція. Відео, де він радіє забитому голу у ворота шведів, транслювали канали не тільки України, але і Європи. Українські вболівальники охрестили його символом перемоги української збірної, гравці української збірної запросили Тимура на своє тренування.

Автор: "UaReview"
  Хлопець Тимур щиро вболівав за Україну
Хлопець Тимур щиро вболівав за Україну

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голландця напоїли горілкою і обікрали

Чемпіонат Європи з футболу 2012 став першим подібним турніром, проведеним в країнах Східної Європи. У фіналі чемпіонату на НСК "Олімпійському" в Києві збірна Іспанії захистила титул чемпіонів Європи й удруге поспіль завоювала Кубок Анрі Делоне, перемігши з рахунком 4:0 збірну Італії. У турнірі взяли участь 16 збірних команд країн Європи. Польща та Україна кваліфікувалися до фінальної частини чемпіонату автоматично на правах господарів турніру.

Зараз ви читаєте новину «Німецький фан заблукав під Києвом та написав пінкою для гоління "HELP"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути