вівторок, 04 серпня 2020 12:54

Квіткові Білосніжка, Міккі Маус, Шрек і Рапунцель: у Києві відкриють нову виставку

У Києві 14 серпня на Співочому полі відкриють виставку квітів "Мульт-ленд".

На виставці у квітковому оформленні можна побачити Angry Birds, Білосніжку та сім гномів, Аладдіна, Жасмін і Джина, Посіпак, Міккі Мауса, героїв мультфільму "У пошуках Немо" та "Книги Джунглів", Шрека, чарівних фей і Рапунцель.

Автор: "Київзеленбуд"
  Улюблені мультперсонажі стануть квітковими композиціями
Улюблені мультперсонажі стануть квітковими композиціями

Про це повідомило КО "Київзеленбуд" .

"Мульт-ленд" - це пригоди героїв улюблених мультфільмів у Києві. Для створення 10 історій "Муль-ленду" висадять понад 300 тисяч квітів: різні види бегонії, альтернатери, тагетису, колеусу, агератум, сеткреазія та інші. Щоб створити об'ємні 3D-фігури, використають металеві конструкції, дерево та виноградну лозу. Деякі скульптури сягатимуть більш як 5 метрів заввишки", - розповів Олексій Король, виконувач обов'язків генерального директора "Київзеленбуд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший інтерактивний Музей науки в Києві: коли очікувати відкриття

Також компанія-оператор Співочого поля Grand Event прикрасить центральну алею, що вестиме до "Мульт-ленду", 50 тисячами сурфіній, петуній і каліброхоа.

"Співоче поле - це вже бренд. Тож щоразу потрібно додавати щось нове, цікавіше. На всій території виставки встановимо різноманітні фотозони, оформимо локації для дітей, будуть активні розваги, майстер-класи, в тому числі, й присвячені Дню Незалежності", - зазначив Денис Погорєлко, керівник Grand Event.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві запрацював вуличний кінотеатр

Виставка працюватиме від 14 серпня до 13 вересня 2020 року. Місце проведення: Співоче поле Печерського ландшафтного парку, вул. Лаврська, 33.

Вхід: дорослий квиток - 100 грн, дитячий - 25 грн. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вхід безкоштовний.

Красу нових інтерактивних фонтанів у парку Партизанської слави та Сирецькому відзняли за допомогою дрона. На відео можна побачити, як малеча радіє водограям із музичним супроводом і світловим шоу.

Зараз ви читаєте новину «Квіткові Білосніжка, Міккі Маус, Шрек і Рапунцель: у Києві відкриють нову виставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути