субота, 03 червня 2017 19:16

Куди подіти дитину влітку - 5 спеціалізованих таборів під Києвом
5

Після закінчення навчального року перед батьками постало питання оздоровлення, залучення до цікавих та корисних заходів свої дітей. У зв'язку з цим Gazeta.ua підготувала добірку тематичних таборів Києва і Київської області.

Автор: vvedeniecamp.kiev.ua
  Дитячий табір "Територія вільної творчості"
Дитячий табір "Територія вільної творчості"

Дитячий наметковий табір "Територія вільної творчості". Знаходиться у с. Гавронщина, Київської області, 50 км від Києва. Вартість 14-денної путівки – 5 тис. грн.

У таборі дітям проводитимуть заняття з основ туризму та адаптації в умовах лісу, командні ігри, подолання перешкод в мотузковому парку. Майстер-класи з малювання, лекції з історії архітектури. Практичні заняття створення будівель табору. Учасники табору займатимуться з професійними режисерами.

У лісовому таборі знаходяться санвузли, душ, обладнана кухня і місця прийому їжі. Діти проживають в наметах по 2-3 людини. При необхідності дітей забезпечують карематами і спальними мішками. Адміністрація організовує 5-ти разове харчування.

Автор: www.childcamp.com.ua
  Дитячий табір "Business PROFI Camp"
Дитячий табір "Business PROFI Camp"

Дитячий табір "Business KNEU Camp від КІНТ" в Ірпені, в оздоровчому комплексі імені Юрія Гагаріна. Вартість 12-денної зміни - 6480 грн.

Табір організовує Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана і Компанія інтелектуальних технологій. Для підлітків проводять заняття "Моя кар'єра", "світове кафе" з профорієнтації, тренінги на визначення мети і формування ідей.

Пропонують п'ятиразове збалансоване харчування.

Протягом двох тижнів учасники табору освоюють теорію бізнесу і управління на інтерактивних семінарах-тренінгах. Навчаються складати власні бізнес-плани і проекти, і представляти їх справжнім "акулам підприємництва". Практикуються в керівництві компанією за допомогою бізнес-симулятора ViAL+. Відвідують різні підприємства під час екскурсій.

Автор: papaya.kiev.ua
  Дитячий табір "PAPAYA"
Дитячий табір "PAPAYA"

Дитячий табір "PAPAYA" розташований у с. Пухівка, Броварського р-ну. Вартість 12-ти денної путівки 12,7 тис. грн.

Направлення табору поділяються на блоки. Пізнавальний блок - хімічні досліди, фізичні експерименти, пошукові завдання. Творчий блок - моделювання, винахідництво та прикладна творчість. Ігровий - квести, симуляторні та смислові ігри, спортивні розваги, театральні постановки. Профорієнтаційний блок - гостьові зустрічі з цікавими особистостями, тематичні екскурсії, професійні майстер-класи. Також психологічний блок - самопізнання, командоутворення, робота над цілями та мотивацією, поведінка у конфліктних ситуаціях, пошук та розкриття індивідуальних сильних сторін.

Усіх учасників табору страхують від нещасного випадку. Медичний працівник, щоранку перевірятиме стан здоров'я таборуючих і надаватиме першу допомогу за необхідності. Діти харчуватимуться 3 рази на день, обіцяють другий сніданок та підвечірок.

Автор: KidsVisitor.com
  Табір "Jamm"
Табір "Jamm"

Табір "Jamm" знаходиться в с. Конча-Заспа під Києвом. Вартість перебування у таборі 6550 грн за 7 днів і 7650 грн за 9 днів усі інші групи.

"Jamm" має 4 напрями: Jammik - творчий табір для дітей 8-12 років, Jamm - табір з елементами шоу-бізнесу для підлітків від 13 до 17 років, Jammglish - бізнес-табір з вивченням англійської для дітей 13-17 і iJamm - табір з вивченням азів програмування для дітей 13-17 років. Кожен табір по 1 зміні за літо, крім Jamm, у нього 2 зміни.

Діти грають в рок-групі, знімають фільми, співають і танцюють, освоюючи популярні в шоу-бізнесі професії, а також англійську.

Проживання по 4-5 чоловік, санвузол, душова на поверсі. 4 -разове харчування.

Автор: lider.in.ua
  Оздоровчий табір "Лідер"
Оздоровчий табір "Лідер"

Оздоровчий табір "Лідер" розташований у Пущі-Водиці. Вартість путівки 18 днів – 7920 грн, 14 днів – 6160 грн.

У таборі викладають основи екстремального виживання, спортивне орієнтування, парашутна підготовка, стрільба з пневматичної гвинтівки, айкідо, школа юного розвідника.

Творча частина представлена ​​майстер-клас з орігамі, гончарству, ляльки-мотанки, бісероплетіння, танцям. Є критий басейн.

Діти живуть по 6 чоловік в кімнатах. 5-разове харчування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У таборі для дітей-переселенців приймуть гостей

У колишньому мисливському угідді президента-втікача Віктора Януковича - Сухолуччі Вишгородського району Київщини - облаштували наметове містечко понад 200 київських пластунів.

Зараз ви читаєте новину «Куди подіти дитину влітку - 5 спеціалізованих таборів під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути