середа, 18 березня 2020 15:17

Київпастранс каратиме своїх водіїв за "зайвих" пасажирів у салоні

Київпастранс каратиме своїх водіїв за "зайвих" пасажирів у салоні
Водіїв Київпастрансу суворо каратимуть за переповнені салони громадського транспорту..Фото: dumskaya.net

Київських водіїв, які порушуватимуть карантинні обмеження та пускатимуть у транспорт більш як 10 пасажирів, планують суворо покарати.

Зокрема, таких водіїв позбавлять премій або навіть можуть звільнити, заявив під час брифінгу 18 березня гендиректор комунального підриємства "Київпастранс" Дмитро Левченко, повідомляє УП.

"Контролюють водіїв, кондукторів. Ми звернулися до поліції щодо допомоги нам у контролюванні цієї ситуації, тому що дуже багато людей сьогодні вийшли на вулиці. Ми намагаємося якось попереджати, що є вже 10 людей у рухомому складі, тому просимо дочекатися іншого рухомого складу. Так, ми каратимемо водіїв. Вже є наказ від підприємства. Це буде дисциплінарна відповідальність. Це позбавлення премії, аж до звільнення", - сказав керівник Київпастрансу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський наземний транспорт переповнений пасажирами без масок

За словами Левченка, у перший день карантинних обмежень у Києві працюють майже 1500 транспортних засобів комунального підприємства. З них понад 700 автобусів, 400 тролейбусів та 300 трамваїв. Їх усіх протягом дня двічі обробляють деззасобом: перед виходом на лінію та перед поверненням у депо.

Запасу дезінфікаційного засобу для обробки рухомого складу в комунальному підприємстві має вистачити на 45-50 днів. Левченко запевнив, що зараз підприємство намагається додатково закупити реактиви.

В Одесі 18 березня приватні перевізники масово не випустили автобуси на лінії. Через це в місті утворився транспортний хаос.

Найбільше залишилося стояти в автопарках маршруток, що курсують між селищем Котовського, центром Одеси і Таїрова. У підсумку одесити масово штурмують трамваї та тролейбуси. Таким чином порушуючи обмеження, запроваджені Кабміном.

Зараз ви читаєте новину «Київпастранс каратиме своїх водіїв за "зайвих" пасажирів у салоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути