вівторок, 18 квітня 2017 18:55

Кияни показали, як оживають парки та сквери
5

Киянка Маша Ковальчук поділилася яскравими фото тюльпанів.

Автор: Сегодня
  Тюльпани на Співочому полі
Тюльпани на Співочому полі

"Кожну весну Співоче поле перетворюється в квіткове море. Я дуже чекаю цього моменту, адже після сірої зими похід сюди є свого роду квітковою терапією. Ці тисячі різнокольорових тюльпанів, складені в різноманітні композиції, радують око. Обов'язково сходіть сюди, тим паче, що виставку вже відкрили", – радить Маша, передає "Сегодня".

Киянка Анна Левусь поділилася фото квітучого абрикоса неподалік парку Позняки.

Автор: Сегодня
  Абрикоси наподалік парку "Позняки"
Абрикоси наподалік парку "Позняки"

"Це неймовірно красиво, коли оживає природа. Дивує все: шпаки, які співвають вранці, і пахуче дерево квітучого абрикоса", – ділиться вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кияни масово йдуть в ботсади - розцвіли перші квіти

Киянка Лілія Манько поділилася фото квітучих магнолій у ботсаду ім. Фоміна.

Автор: Сегодня
  Квітучі магнолії у ботсаду ім. Фоміна
Квітучі магнолії у ботсаду ім. Фоміна

"Саме цього місяця в Києві оживає природа, і першими починають цвісти магнолії. Мені уже подобається цвітіння перших рожевих квітів. Подивитися на них приходять тисячі відвідувачів. Деякі, правда, обривають квіти на пам'ять, що дуже погано. Але дерева прижилися в Києві і радують нас знову", – говорить Лілія Петрівна.

Киянка Інна Чичкань дуже любить весну.

Автор: Сегодня
  Перші крокуси  в парку імені Шевченка
Перші крокуси в парку імені Шевченка

"Обожнюю ранню весну, коли природа тільки-тільки починає прокидатися від зимової сплячки. Найбільше мені імпонує атмосфера в парку Шевченка, незважаючи на те, що там завжди дуже людно. Радують око перші чарівні яскраво-червоні тюльпани, чудові і ніжні крокуси", – ділиться Інна.

Киянка Ольга Омельченко поділилася своїми фото природи, яка оживає біля берегів столичного озера Тельбін, на Березняках.

Автор: Сегодня
  Чарівна природа і дерева в цвіту біля озера Тельбін
Чарівна природа і дерева в цвіту біля озера Тельбін

"Це прекрасне місце для прогулянок, сімейного відпочинку та активних занять спортом. Часто згадую, як гуляла тут з дитиною в колясці і розумію, що тут мені знайомий кожен куточок; кожне деревце – рідне. Приємно, що зараз цю водойму облаштовують, і місцевим жителям дуже подобається прогулянкова і спортивна доріжка, прокладена вздовж берегів Тельбіна і його плакучих верб над водою", – говорить Ольга.

Біла магнолія розцвіла у столичному ботанічному саду імені академіка Олександра Фоміна. Це одні з перших весняних квітів. Подія спричинила ажіотаж серед киян. До саду йдуть сім'ями, фотографуються на телефони й фотоапарати. Квіти малюють художники.

Зараз ви читаєте новину «Кияни показали, як оживають парки та сквери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути