Ексклюзиви
пʼятниця, 23 червня 2017 19:15

День молоді: куди піти на вихідних у Києві
5

На цих вихідних у столиці відбудеться чимало заходів приурочених до Дня молоді. Gazeta.ua зробила добірку найцікавіших.

Автор: www.facebook.com
  Фестиваль молодіжних ініціатив "Youthday"
Фестиваль молодіжних ініціатив "Youthday"

"Youthday"

24 червня, з 10:00-22:00 Маріїнський парк перетворять на молодіжне містечко, де пройде фестиваль молодіжних ініціатив "Youthday". Гостей фестивалю чекає музична сцена, фудкорт, тематичні локації з лекціями і заходами на найрізноманітніші теми: від основ першої допомоги до аналізу сучасної літератури.

У програмі фесту виступи поетів і лекторів, ігрові та спортивні зони, експозиції сучасних художників майстер-класи та тренінги, кінопоказ на пуфах, а також зона Kid Friendly.

Адреса: Маріїнський парк, вул. Грушевського,1. Вхід безкоштовний.

Автор: www.facebook.com
  Пляжний бум в "Sky Family Park"
Пляжний бум в "Sky Family Park"

Пляжний бум в "Sky Family Park"

24 червня, о 18:00 на Пляжному бумі зареєструють рекорд України в номінації "найбільше ліжко України". Також на відвідувачів свята чекають воркшопи та майстер-класи для дорослих і дітей, фотозони, бій подушками на найбільшому ліжку країни за участю відвідувачів парку і подарунки для учасників. А ще для киян та гостей міста виступатимуть різні гурти та співки.

Адреса: просп. Генерала Ватутіна, 2т ("Sky Family Park"). Вхід: квитки онлайн – 50 грн, у касах парку з 10:00-18:00 – 50 грн, а з 18:00-20:00 – 100 грн.

Автор: www.facebook.com
  Нічний марафон-фест
Нічний марафон-фест

Нічний марафон-фест

24 червня з 23:59 відбудеться Нічний марафон-фест - це легендарний формат бігових змагань в усьому світі. Він надає унікальну можливість поєднати спорт та розваги. Там можна буде встановити особистий рекорд на ідеально рівній та швидкісній трасі та провести час у колі сім'ї та друзів.

Адреса: Київське море, Вишгородська набережна. Для входу потрібно зареєструватися.

Автор: www.facebook.com
  Фестиваль вуличної їжі
Фестиваль вуличної їжі

Фестиваль вуличної їжі

З 23-25 червня проведуть фестиваль вуличної їжі. У ці дні він змінить свій формат на літній. Chinatown, preparty з діджеями, водні гірки та басейни, атмосферні бари, гонки на самокатах, дитячий косплей-парад, маса фотозон та інтерактивів, game-bar та різні майстер-класи.

Адреса: вул. Біломорська, 11 (арт-завод Платформа). Вхід: 100 грн. (дітям та багатодітним мамам, інвалідам та учасникам бойових дій АТО вхід безкоштовний).

Автор: www.facebook.com
  Парад ретро техніки "Old Car Land"
Парад ретро техніки "Old Car Land"

Парад ретро техніки "Old Car Land"

25 червня, з 10:00 проведуть другий щорічний парад ретро техніки "Old Car Land". Це вдале місце для фотосесії улюбленого автомобіля. До участі допускаються зарубіжні та вітчизняні автомобілі до 1980 року випуску, тільки в хорошому або відмінному, оригінальному стані.

Адреса: Поштова площа, набережна біля Річкового вокзалу. Для входу потрібно зареєструватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Uber збільшив тарифи

"День молоді" відзначається щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року "Про День молоді".

Зараз ви читаєте новину «День молоді: куди піти на вихідних у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути