субота, 04 червня 2022 15:21

Безкоштовний фестиваль морозива чи "пухнастики" на Співочому: 7 місць Києва, куди можна піти з дітьми

Безкоштовний фестиваль морозива чи "пухнастики" на Співочому: 7 місць Києва, куди можна піти з дітьми
На "Співочому" встановили величезні фігури фантастичних "Пухнастиків". Фото - Співоче/Facebook

Багато сімей із дітьми вже повернулися в Київ. Столиця оживає: відновлюють роботу парки та музеї, проходять квести та виставки. А деякі організатори, зважаючи на складну ситуацію в Україні та в сімʼях, зокрема, роблять дозвілля безкоштовним - особливо для дітей.

Gazeta.ua розповідає про сім місць у Києві, які можна відвідати з дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київські музеї відновили роботу - які відкриті, скільки коштує квиток

Майстер-клас у Театрі юного глядача

У столиці відновлюється театральне життя - скоро відчинить двері для найменших шанувальників Театр юного глядача. Вже 19 червня там покажуть спектакль "Догоридригом". А поки що пропонують відвідати 7 червня майстер-клас від актора театру Євгена Супруна.

На гостей чекають: вправи зі сценічної мови, на розвиток мислення, на взаємодію. Запрошують дітей 7-11 років.

Відкриття сезону Київської дитячої залізниці

4 червня Київська дитяча залізниця відкриває 69-й сезон. Запрошують усіх здійснити мандрівку Сирецьким парком. Розклад руху потягів можна переглянути на сторінках залізниці в соцмережах.

Безкоштовний День морозива на Оболоні

5 червня пройде безкоштовний День морозива для дітей на Оболоні в ТЦ Gorodok Gallery. Початок свята - о 12:00.

"Діти ще залишаються дітьми та вимагають активних і веселих розваг. Давайте зустрінемося та разом подаруємо їм радісні емоції!" - пишуть організатори свята Family Quest.

Фантастичні "пухнастики" на "Співочому"

Cімейний парк відпочинку "Співоче" запрошує. Тут встановили величезні фігури фантастичних "пухнастиків". Казкові герої, що сягають 3 м у висоту та оживають за допомогою аніматроніки, точно зацікавлять дітей.

На "Співоче поле" можна завітати щодня з 10:00 до 19:00. Дорослий квиток - 100 грн, дитячий - 25.

Літня читальня на Дарниці

У Дарницькому районі Києва відкрили сквер "Читай-двір". Там просто неба діти можуть читати книжки, малювати, робити аплікації або ж гратися на дитячому майданчику. Адреса літньої читальні - вул. Ахматової, 41/43.

Київський зоопарк

Запрошує відвідувачів і Київський зоопарк. Зараз він працює в режимі парку - відвідувачам доступні для огляду вуличні експозиції, пташині озера та дендропарк

Час роботи квиткових кас: понеділок - з 12:00 до 16:00, вівторок-неділя - з 10:00 до 16:00. Час перебування на території зоопарку - до 17:30. Вартість вхідних квитків залишається незмінною - 120 грн за дорослий та 60 - пільговий.

Національний науково-природничий музей НАН України

Відвідати з дітьми можна також Національний науково-природничий музей НАН України. Там зібрано понад 30 тис. експонатів, що розповідають про виникнення, будову та еволюцію Землі, її рослинний і тваринний світ та інше.

Графік роботи: субота та неділя - з 11:00 до 18:00, каса працюватиме до 17:30. Для дітей до 6 років вхід безкоштовний. Дитячий квиток коштує 60 грн.

Нагадаємо, що в Києві та Київській області комендантська година триває щоночі з 23:00 до 5:00. Метрополітен працює з 6:00 до 22:00, наземний громадський транспорт - з 6:00 до 22:30.

Зараз ви читаєте новину «Безкоштовний фестиваль морозива чи "пухнастики" на Співочому: 7 місць Києва, куди можна піти з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути