пʼятниця, 01 січня 2016 10:15

5 місць, де можна відсвяткувати Новий рік у Києві
3

Фото: Наталія Міняйло

"Новий Рік між двома Дзвіницями"

Де: Софійська та Михайлівська площі

Вартість: відвідування території - безкоштовно, каток - 50-70 грн/год, глінтвейн - 30 грн.

19 грудня на Софійській площі відкрили головну ялинку країни. На відкриття прийшли 70 тисяч киян. Новорічну красуню висотою 26 метрів привезли з Івано-Франківщини.

Організацією свята займається команда Folk Ukraine. Крім Софійської площі територія цього року збільшиться на дві локації - Михайлівську площу та Володимирський проїзд.

На Софійські площі біля головної ялинки країни гратиме святковий оркестр. Всього тут планують провести 16 концертів.

Поруч з ялинкою діє оглядовий майданчик з гірками. Біля пам'ятника княгині Ольги облаштували каток.

На Михайлівській площі працюватиме дитяча залізниця, оглядове колесо, крижані скульптури.

Володимирський проїзд, який сполучає Михайлівську і Софійську площі, перетворили на фуд-зону. Тут можна випити гарячого глінтвейну, похрумтіти пряником, поїсти м'яска. На період свята його перейменують на "Різдвяний проїзд".

Працюватиме святкове містечко до 16 січня.

"Зимова країна" на ВДНГ

Де: Національний комплекс "Експоцентр України" (ВДНГ).

Вартість: 350 гривень

Святкове містечко на околиці Києві відкрили 10 грудня. Його особливість - найбільша ковзанка в Україні (4 000 кв м) та тюбінгові гірки, заввишки 12 м.

Для малюків працює павільйон "Гуляндія". Тут діти потрапляють в справжню казку, стають її авторами та героями. У "Зимовій країні" працюватиме резиденція Діда Мороза.

На території знаходиться величезний музей льодових скульптур і перший у Києві айс-бар, де все, навіть посуд, зроблено з льоду. Крім того, у "Зимовій країні" можна покататися на поні і лайках і зробити селфі зі справжніми північними оленями.

"Зимова країна" — це ще й свято смачної їжі. На кулінарних фестивалях можна скуштувати екзотичні страви та напої, а ще навчитися готувати разом із зірками проекту "МастерШеф" та суддею шоу – Ектором Хіменес-Браво.

Зона розваг для всієї родини "Зимова країна" працює щодня: у будні — з 12:00 до 22:00 (вхід до 12:00 — безкоштовний), у вихідні — з 10:00 до 23:00. Триватиме до 29 лютого.

Новий Рік у Древньому Києві

Де: "Парк Київська Русь", с. Копачів, Обухівський район, Київська область, 34 км від Києва.

Вартість: для дорослих - 295 гривень, для школярів, студентів та пенсіонерів - 150 гривень. Діти - безкоштовно.

Новорічні святкування у "Парку Київська Русь" включають у себе святкову шоу-програму з подарунками та пригощаннями для кожного.

Діти зможуть безкоштовно покататися на коня та покуштувати середньовічні смаколики. Дорослі – спробувати давні настоянки. У програмі також нічні вогняні шоу та шоу двійників зірок зі всього світу: Boney M, Kiss, Modern Talking, Elvis Presley, Marilyn Monroe, Joe Cocker, Lady Gaga.

Також у "Парку Древній Київ" відбудеться новорічний маскарад героїв казок, билин і кінофільмів.

Святкування триватимуть до 10 січня.

"Новорічні ночі"

Де: Арт-завод ПЛАФТОРМА

Вартість: Вхід на Platfоrma Village безкоштовний. Відвідувачі сплачуватимуть за вхід до Музею казок та льодової ковзанки.

"Телевізор, блакитний вогник, салати, "Радянське шампанське", ще одне "застілля", ще один "новий рік" ... "Арт-завод Платформа" говорить "НІ!" нудним, одноманітним будням і таким же святкуванням!" - кажуть організатори свята.

Тут чекатиме маленьке затишне селище з ялинкою у центрі міста, святково прикрашеними вуличками, різдвяним фуд-кортом від Ulichnaya Eda, музикою та розвагами. Просто неба працюватиме ковзанка і школа фігурного катання для усіх охочих.

Для дітей працюватиме "Музей казок". Це – 2000 м² інтерактивних розваг; 40 професійних акторів-казкових персонажів; 20 ігрових локацій; 15 казкових квестів та солодкий подарунок кожній дитині.

Святкове олімпійське містечко

Де: Троїцька площа перед НСК "Олімпійський"

Вхід безкоштовний

Неможливо уявити зимове свято без катка, та й не потрібно - тут він буде, і ще який! А якщо катка мало - гостей чекає луна-парк атракціонів.

На Новий рік тут готують світлове шоу, а також виступ кавер гуртів "Whistling Dixie" та "Руки в брюки". Відвідувачів розважатимуть олені-талісмани Олімпійського Містечка. Крім того, буде ціла низка танцювальних та співочих конкурсів.

Хоча на Новий рік синоптики обіцяють мінусову погоду, мерзнути не доведеться. Смачні ароматні чаї, кава і глінтвейн на фуд-корті зігріють будь-кого. Працюватиме до 17 січня.

Зараз ви читаєте новину «5 місць, де можна відсвяткувати Новий рік у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути