четвер, 02 травня 2019 18:34

Знаменитий дизайнер придбав чарівний будинок на березі океану
11

Віддав за нову власність Ральф Лорен 16 мільйонів доларів.
Фото: businessinsider.com.au
Віддав за нову власність Ральф Лорен 16 мільйонів доларів.
Віддав за нову власність Ральф Лорен 16 мільйонів доларів.
Віддав за нову власність Ральф Лорен 16 мільйонів доларів.
Віддав за нову власність Ральф Лорен 16 мільйонів доларів.

Знаменитий американський модельєр й володар титулу "Легенда моди" Ральф Лорен придбав мальовничий пляжний будинок на 4 спальні й 5 ванних. Від океану житло відділяє всього 60 метрів.

До Лорена власником будинку був відомий американський драматург Едвард Олбі. У цій оселі володар трьох Пулітцерівських премій прожив понад 50 років аж до своєї смерті у 2016. Саме там написав більшу частину своїх п'єс. Пише видання businessinsider.

Виклав за колишній будинок знаменитого драматурга Ральф Лорен $16 млн. Це на 4 мільйони менше за ціну, яку агентство встановило на початку. Виручені від продажу гроші були передані у Фонд імені Едварда Олбі. Ця організація забезпечує фінансовою допомогою письменників і художників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішні апартаменти Барбари Стрейзанд продають за солідну суму

Знаходиться нова власність дизайнера в місцевості під назвою Монток штату Нью-Йорк. У цілому займає майже 3 акри землі. На них розташовано головний будинок площею більше 1300 квадратних метрів, гостьовий котедж, тенісний корт, а також вуличний і закритий басейни.

Один з найкращих гітаристів усіх часів продає свій шикарний будинок, збудований на замовлення 15 років тому. Знаходиться власність артиста в елітному мікрорайоні Лос-Анджелеса, облюбованому багатьма знаменитостями. Загальна площа її становить понад один акр. Інтер'єр будинку розробляла дружина музиканта, яка є професійним дизайнером. Отримати від продажу цієї власності гітарист очікує майже $30 млн.

Зараз ви читаєте новину «Знаменитий дизайнер придбав чарівний будинок на березі океану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути