вівторок, 28 травня 2019 17:21

Засновник Facebook вразив багатомільйонною покупкою
15

Марк Цукерберг показав свій новий маєток на березі Тахо
Фото: lux.fm

Марк Цукерберг, засновник Facebook, з родиною живе в казковому місці. Їх будинок стоїть посеред лісу на березі озера Тахо. Нерухомість знаходиться на кордоні штату Каліфорнія та Невада.

Він купив цей маєток за 59 мільйонів. І планує в майбутньому замінити його на сучаснішу будівлю. А поки він це не зробив, то можна помилуватися затишним домашнім інтер'єром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запаморочливий вид на океан: збудували бетонний дім зі скляними стінамиАмериканський дизайнер Дженніфер Боннер презентувала свій варіант сімейного житла — будинок Haus Gables. Це двоповерхова споруда площею 204 квадратні метри. Знаходиться у місті Атланта американського штату Джорджія.

Родзинкою Haus Gables є асиметричність форм. Простежується вона як у зовнішньому, так й у внутрішньому оформленні будинку. В інтер'єрі привертає увагу також поєднання неполірованого дерева зі штучними матеріалами й оригінальна палітра кольорів.

Зараз ви читаєте новину «Засновник Facebook вразив багатомільйонною покупкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути