вівторок, 16 червня 2020 02:28

Вітальня по-скандинавськи: показали яскраві ідеї модного інтер'єру
15

Фото: remontbp.com

Скандинавський стиль влаштувався в сучасних квартирах надовго. Вітальні, оформлені в даному стилістичному напрямку, світлі, прості і функціональні. Інтер'єр в першу чергу просторий, він характеризується чистотою форми і приглушеними кольорами. У дизайні переважають білий, сірий і коричневий. Доповнення до вітальні в скандинавському стилі найчастіше мають світлі, пастельні тони.

Головною особливістю скандинавського стилю є тісний зв'язок з природою. Інтер'єри, оформлені в даному напрямку, відрізняються мінімалізмом і простотою форми. Світлі стіни, дерево і функціональні меблі підкреслюють природність.

Простий і зручний скандинавський стиль прекрасно працює як в невеликих віталень квартири, так і в просторих будинках. Його яскраві кольори оптично збільшують інтер'єр, а необроблене дерево зігріває простір.

Світлі і нейтральні кольори - основна база в скандинавському стилі. Головні кольори включають білий, бежевий і світлі відтінки сірого. Натуральні матеріали у вигляді дерева є однією з найважливіших особливостей розташування.

Тканини в скандинавської вітальні грають дуже важливу роль. Даний напрямок любить натуральні матеріали, такі як бавовна, льон або джут. Товсті плетені килимки також гарні як доповнення.

Білий, бежевий або сірий повинні домінувати на стінах, меблях і, можливо, підлозі. Світлі кольори роблять інтер'єр яскравіше і просторіше. Доповнення композиції дерев'яними елементами зігріває прохолодний скандинавський дизайн. Така дія підкреслить природну природу аранжування.

Важливу роль в сучасних інтер'єрах в скандинавському стилі грають стильні аксесуари. Виразні пастельні тони в поєднанні з приглушеним білим і сірим пожвавлять скандинавський інтер'єр. Бірюзовий, синій, м'ятний, зелений і ніжно-рожевий - найбільш часто обрані скандинавські кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сучасна стеля вітальні: як підкреслити оригінальність кімнати

Вітальня є центральною кімнатою в кожному будинку. Вона використовується для відпочинку, читання і прийому гостей. Ось чому варто зробити так, щоб кімната була затишною і просторою.

При виборі меблів для вітальні в скандинавському стилі, ви повинні перш за все враховувати їх функціональність і колір. Найкраще підійде білі меблі зі вставками з натурального дерева. Диван в скандинавському стилі повинен бути зручним і комфортним. Добре вибрати куточок або крісло світлого кольору, щоб оживити яскравий інтер'єр. Дивани мають декорування у вигляді дерев'яних ніжок.

Стінка додає вітальні практичності та стилю. Це функціональні комплекси, які призначені не тільки для зберігання речей, а й для створення затишку в приміщенні.

Стінки в сучасному стилі роблять переважно з якісного ДСП. Завдяки чому вартість даних конструкцій порівняно невелика. При цьому виглядають вони досить ефектно і володіють високою функціональністю. Фахівці відзначають, що такі стінки найчастіше модульні, що дозволяє підбирати лише необхідні елементи меблів.

Зараз ви читаєте новину «Вітальня по-скандинавськи: показали яскраві ідеї модного інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути