понеділок, 26 липня 2021 12:20

Висячий будинок у тропіках вражає виглядом
7

Будинок з басейном у тропічному раю притягує погляди
Фото: dezeen.com
Будинок з басейном у тропічному раю притягує погляди
Будинок з басейном у тропічному раю притягує погляди
Будинок з басейном у тропічному раю притягує погляди
Будинок з басейном у тропічному раю притягує погляди

Індійське місто Бангалор славиться тропічним кліматом та красивими пейзажами. Цим користаються архітектори, роблячи мало глухих стні. Жалюзі легко знімаються та відкривають вид на звивисті доріжки, манго та бананові дерева.

Про це пише Dezeen

Новий будинок підняли будинок над землею, щоб збільшити кут огляду місцевості. Це дозволило розташувати під будинком оригінальну обідню зону з басейном.

Житло складається з трьох блоків з бетону. Перший це двоповерховий блок із вітальнею та їдальнею на одному рівні, спальня та кабінет - на іншому.

Там є арочні дверні отвори, дубові віконниці, колони, плаваючі сходи та звисаючі плити даху. Завдяки йому здається, що будинок висить.

Дизайнери Чандрашекар і Баша розробляли цей будинок, щоб він гармонізував і надихав, а не шокував чи домінував.

Поруч є павільйон - динамічна багатофункціональна арена. Тут можна провести вечірній вечір, художню інсталяцію, танцювальний концерт або музичне побачення з однаковим чуттям.

Місцева школа використовувала його як класну кімнату під час пандемії, і в ній проводилася вистава в рамках щорічного функціонування села.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відремонтований котедж притягує до себе погляди з усієї вулиці

Щоб мінімізувати вплив будівлі на навколишнє середовище, її електроенергія виробляється за допомогою сонячних панелей. Завдяки конструкції на відкритому повітрі немає необхідності в механічному кондиціонуванні повітря.

Затишні майданчики на дачі або просторі альтанки - те, що треба для атмосферного відпочинку. Під час його організації необхідно орієнтуватися на планування дачі.

У саду під деревами можна поставити невеликі вуличні гойдалки або гамак, кілька зручних крісел і невеликий столик. Тут все залежить від фантазії.

Зараз ви читаєте новину «Висячий будинок у тропіках вражає виглядом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути