субота, 03 жовтня 2020 02:28

Вишуканий передпокій: як стильно оформити кімнату
8

Шпалери для прихожої: головні правила інтер’єру
Фото: remontbp.com
Шпалери для прихожої: головні правила інтер’єру
Шпалери для прихожої: головні правила інтер’єру
Шпалери для прихожої: головні правила інтер’єру
Шпалери для прихожої: головні правила інтер’єру

Темний передпокій можна освітлити світлими шпалерами. Наприклад, кольору слонової кістки або пастелі. Поєднуйте максимум 3 кольори і не перевантажуйтеся кімнату помітними відтінками.

Якщо коридор дуже довгий, то можете пофарбувати задню стіну в темний колір, щоб скоротити за допомогою оптичного ефекту. Доброю ідеєю є створення контрасту між кольором стін і дверима або тільки їх рамами, щоб зменшити довжину. Використовуйте контрастні кольори, наприклад, синій і білий, або додаткові, наприклад, синій і жовтий.

Колір стелі також грає роль в сприйнятті розмірів. Якщо висота стелі занадто велика і підсилює відчуття вузькості проходу, то можна зупинити свій вибір на більш темною фарбі. Стеля буде здаватися опущеною, а прохід розширеним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальна кухня: як підвіконня перетворити на робочу поверхню

Ще один важливий момент - забарвлення і візерунки шпалер для передпокою. Безпечніше ставити на світлі кольори: білий, кремовий, сірий, пастель. А декор нехай буде тонким, гармонійним, без динамічних композицій.

Двері в будинку виконують не лише практичну, але і декоративну функцію, доповнюючи дизайн інтер'єру і всю квартиру. Оформлення загальної картинки засноване на вмілому і вдумливому підборі один до одного окремих елементів дизайну. Увага до деталей є гарантією успіху і естетичного ефекту, який буде виглядати бездоганно протягом багатьох років. Щоб міжкімнатні двері ідеально поєднувалися зі стилем квартири, вибирайте темний варіант.

Подумайте, до яких елементів інтер'єру ви хотіли б підігнати двері, нехай вони послужать основою для подальших роздумів. Колір повинен відповідати всьому інтер'єру, тому помилково пропонувати тільки забарвлення підлоги або плінтуса. Доброю ідеєю є збереження однакової кольорової гами: підлогові планки, віконні рами і міжкімнатні двері.

Прихожа, зазвичай, мала кімната. Але це перша кімната, яка формує враження про усе житло. Тобто візитна картка.

Розширити і зробити осяйною цю кімнату допоможуть світлі кольори. У довгому коридорі непогано пофарбувати майже всю стіну в білий колір, а закінчити частково темним. Так передпокій буде здаватися коротшим і ширшим.

Зараз ви читаєте новину «Вишуканий передпокій: як стильно оформити кімнату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути