середа, 20 березня 2019 13:32

Вишукані кухні в кольорах, які ніколи не набридають
29

Кухня в чорно-білих тонах завжди виглядатиме свіжо й актуально.
Фото: elledecor.com
Кухня в чорно-білих тонах завжди виглядатиме свіжо й актуально.
Кухня в чорно-білих тонах завжди виглядатиме свіжо й актуально.
Кухня в чорно-білих тонах завжди виглядатиме свіжо й актуально.
Кухня в чорно-білих тонах завжди виглядатиме свіжо й актуально.

Поєднання чорного й білого ніколи не вийде з моди. Ці два прості, базові кольори здатні надати пересічному інтер'єру ефектності й вишуканості. Застосувати їх поєднання можна в будь-якому стилі: бездоганно виглядатиме чорний з білим як у вінтажному оформленні, так і в хай-тек.

Зупинивши вибір на чорно-білій палітрі, важливо подбати про баланс між цими кольорами. При чому пам'ятати слід, що дотримуватися співвідношення 50 на 50 не завжди доречно. Усе залежить від обраного стилю й габаритів кімнати. У більшості випадків вигідніше виглядає застосування білого в ролі панівного кольору, а чорного — у ролі акцентного. Саме такий варіант найкраще підходить для невеликих кімнат: передозування чорного в маленьких приміщеннях перевантажує простір і створює атмосферу пригніченості, пише decoist.

Важливу роль у чорно-білому оформленні інтер'єру відіграє також освітлення. За неправильного підходу воно може знести нанівець усі переваги такої кольорової гами. Однієї центральної люстри буде недостатньо — в ідеалі освітлення чорно-білої кімнати має бути комбінованим. Приміром, поєднати можна вбудовані стрічкові світильники з ефектними бра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленькі кухні до та після ремонту: показали фото

Раніше подали ідеї для оформлення інтер'єру в смарагдово-зеленому кольорі, який надає кімнаті розкішного вигляду. Він ідеально поєднується з нейтральними кольорами, відтінками металу, темного дерева й дорогоцінних каменів. Виграшно виглядає в комбінації з оксамитовою текстурою й глянцевими поверхнями.

Зараз ви читаєте новину «Вишукані кухні в кольорах, які ніколи не набридають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути