пʼятниця, 27 грудня 2019 12:29

Вишукана простота: 5 обов'язкових деталей французького інтер'єру
18

Французький стиль робить квартиру світлою
Фото: srbu.ru
Французький стиль робить квартиру світлою
Французький стиль робить квартиру світлою
Французький стиль робить квартиру світлою
Французький стиль робить квартиру світлою

Інтер'єр у французькому стилі виглядає вишукано та оригінально. Його сміливо можна назвати неповторним.

Зазвичай, французькі квартири просторі з мінімумом прохідних кімнат. Мають вікна від підлоги та кімнати з високими стелями.

Не дивлячись на сильне розходження способів обробки поверхонь, різноманітність меблів їх об'єднує почуття особливого смаку, зручність і розкішна простота. Французький стиль має безліч нюансів і відтінків. Один з яких - це прованський стиль. Але він більше підходить для оформлення заміських будинків. Ми ж розглянемо міський варіант - французький стиль в інтер'єрі квартири.

1. Дизайнери радять сміливо змішувати старе і нове, грати на контрасті. Речі з цікавою історією - це саме те, що потрібно. Вони задають певний настрій і тон, допомагають створити дизайн інтер'єру у французькому стилі. Якщо в квартирі немає старих предметів меблів, то не обов'язково купувати їх в антикварному магазині за шалені гроші. Французи на блошиному ринку купують усе необхідне для потрібної обстановки.

2. Французи говорять: "Залиште стіни в спокої, хай вони будуть білими". У цьому суть колірної політики, яку диктує дизайн інтер'єру у французькому стилі. Білий - основоположний колір інтер'єру. Білим можуть бути стіни, стелі, підлоги, меблі, декор.

3. Паркетна підлога - це основа французького інтер'єру. Якщо паркет відсутня, то укладають нову паркетну дошку або ламінат. У кухні і ванній кімнаті використовують красиву плитку - мозаїку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прибирання як в останній раз: назвали модний у світі тренд

4. Французи вважають за краще формальну розкіш багатих тканин, таких як оксамит і парча. Спробуйте таку текстурну оббивку на дивані і стільцях у вітальні або виберіть синій оксамит для додаткового відчуття розкоші

5. Багатошаровість оздоблень і предметів

Причина, по якій ми зациклені на французьких квартирах, можливо, полягає в багатій, текстурованою, шаруватої обробці. Ми є активними прихильниками багатошарових образних інтер'єрів, тому остання порада по французькому стайлінгу - збирайте унікальні раритети, щоб заповнити полиці, консолі, журнальні столики або інші домашні віньєтки.

Старій бабусиній валізі можна дати друге життя, прилаштувавши її у вітальні замість журнального столика. У ролі предмету меблів виглядатиме вона привабливо й неординарно, надасть інтер'єру вінтажного шарму й послужить цікавою фокусною точкою.

Столик-валіза приваблюватиме погляд незалежно від того, у якому місці стоятиме. Гармонійно впишеться у вітальню з будь-яким інтер'єром.

Зараз ви читаєте новину «Вишукана простота: 5 обов'язкових деталей французького інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути