неділя, 12 січня 2020 23:35

Прибирання як в останній раз: назвали модний у світі тренд

У Сполучених Штатах неприбрані кімнати і брудні кухні - нормальне явище. Прибирання затівають лише перед великими святами. Зате дороги миють спеціальними засобами.

Автор: tvoi54.ru
  Прибирання на Новий рік: як швидко навести в домі порядок
Прибирання на Новий рік: як швидко навести в домі порядок

У Туреччині люблять чистоту. Жінки майже щодня роблять вологе прибирання, а генеральне - раз в 2 тижні. Пропилососити квартиру кілька разів на день - звичайне для місцевих жителів рішення. Більшість китайців роблять генеральне прибирання 1 раз на рік - перед святкуванням китайського Нового року.

Німці займаються прибиранням без поспіху, плануючи кожну дію. Вони залишають використані батарейки в спеціальних ящиках. Скло, папір, пластик і деякі інші матеріали розкладають по окремим контейнерів. І навіть побутову техніку і меблі залишають тільки в призначених для цього місцях.

Прибирання по-шведськи - "як в останній раз" - швидко стало трендом, популярним у всьому світі. Шведи люблять тепло і затишок. Тому вони з особливим трепетом ставляться до облаштування інтер'єру та подальшої прибирання. Йдеться про те, щоб не просто прибрати свій будинок, але і навести порядок в думках. З цієї причини вона і стала популярна у всьому світі.

1. Варто скласти графік викиду мотлоху

Мотлох не тільки створює бардак в будинку, але і порушує хід гармонійного життя. Не дарма в багатьох навчаннях, коли ти хочеш, навести порядок в життя, потрібно почати з прибирання мотлоху у домі. Розділити непотрібні речі на категорії: одяг, іграшки, посуд і так далі. Виносити по коробці непотрібних речей раз в 3 тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казкові сходи: вражаючі ідеї новорічного декору

2. Віднести непотрібні речі

Непотрібні речі необов'язково викидати. Можна подарувати друзям, віднести на роботу, а щось в дитячий будинок. Це полегшить процес прощання з багатьма речами.

3. Розказати про прибирання друзям

Розлучатися з мотлохом не так просто, як може здатися. Через нього згадуються приємні моменти з нього. Щоб завершити розпочате, варто розповісти про прибирання близьким друзям. Так обов'язково вдасться довести розпочате до кінця.

Синій колір додає кімнаті спокою. Він є наймоднішим в наступному році. Але цього відтінку не повинно бути багато.

Ідеальне поєднання синього - з білим. Вони візуально збільшать простір. Можна вибрати і кремову палітру - теплішу, приміщення не буде здаватися холодним. Білий колір ідеальний для спальні. Його повинно бути більше, а синього - менше.

Зараз ви читаєте новину «Прибирання як в останній раз: назвали модний у світі тренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути