понеділок, 08 березня 2021 02:29

Вілла серед нетрів: як втиснути комфортне житло
8

Щоб сусіди заздрили: казковий смарт-будинок
Фото: archdaily.com
Щоб сусіди заздрили: казковий смарт-будинок
Щоб сусіди заздрили: казковий смарт-будинок
Щоб сусіди заздрили: казковий смарт-будинок
Щоб сусіди заздрили: казковий смарт-будинок

У В'єтнамі збудували шикарне житло, що є рідкістю в тій місцевості. Через дефіцит місця будинки роблять тісні та непоказні, які більше схожі на фургони.

Виходом з цього є оригінальна будівля з помаранчевої цегли. Завдяки їй дім не залишається непоміченим. Використання сирих цегляних стін також зменшує витрати на обробку стін або щорічні витрати на технічне обслуговування тріщин, фарбування та ремонту стін.

Дах покрили черепицею, яка нагадує риб'ячу луску. Вона надає відчуття сільського стилю та близькості, які новий колір плитки навряд чи може надати. Так вийшло спокійне місце, яке зберігає всі сімейні спогади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок, який змусить заздрити

Це будинок для двох поколінь. Подружжя господарів люблять природу, прості та сільські речі. Тому на задньому дворі посадили дерева та овочі. Сад забезпечує природний вітер і світло для будинку в міській місцевості, де багато бетонних будівель.

На просторій веранді сім'я вечеряє разом, діти навчаються і батьки відпочивають в гамаку.

У невеликих кімнатах плитка білого кольору заощадить дорогоцінні сантиметри. Для візуального розширення простору підійде керамограніт як із матовою, так і з глянцевою поверхнею.

Біла плитка – універсальний фон, який дозволяє змінювати дизайн кімнати лише за допомогою зміни декору. Вона доречна в будь-якому інтер'єрному стилі. Світле оформлення під цеглинку любить і прованс, й англійська класика, і шеббі шик. Такий колір завжди можна зустріти в скандинавському, середземноморському стилі, а також у мінімалістичний і етно інтер'єрах.

Зараз ви читаєте новину «Вілла серед нетрів: як втиснути комфортне житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути