пʼятниця, 23 червня 2017 15:17

Величезні вікна та контраст кольорів: як облаштувати дім в еко-стилі
12

Еко-стиль: як в домі зберегти побільше простору
Фото: remontbp.com
Еко-стиль: як в домі зберегти побільше простору
Еко-стиль: як в домі зберегти побільше простору
Еко-стиль: як в домі зберегти побільше простору
Еко-стиль: як в домі зберегти побільше простору

Оформлення житла в еко-стилі передбачає не тільки застосування натуральних матеріалів, але і кольорової палітри. Білі стіни, використання світлої деревини з красивим природним малюнком для оформлення вікон, дверей та підлоги дають відчуття легкості.

Еко стиль - це завжди простір і рясне освітлення. Досягти такого ефекту в квартирі складно, на відміну від будинку з високими стелями і панорамними вікнами.

У вітальні розташований камін з відео-зоною та великим телевізором. Її темне оформлення стало контрастною плямою в світлому інтер'єрі вітальні, виділивши зону.

Величезний диван, зручні крісла, великий журнальний столик і оригінальний пуф-підставка склали органічно виглядають в сірих тонах. Завдяки підбору такого кольору, меблі не "перетягуютьє" на себе увагу від розкішного вигляду за вікном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ідей стильного оформлення малої кухні

Вітальня стала фокусним центром всього першого поверху. З неї легко потрапити в їдальню, кухню або піднятися на другий поверх у спальню.

Круглий обідній стіл з масиву дерева і зручні стільці-крісла з м'якою оббивкою темних каркасів, виглядають свіжо і оригінально. Не малу роль в цьому відіграє велика кількість вікон. Ефектно доповнює образ кімнати велика люстра з екологічним дизайном.

Дизайн спальні оформлений у спокійній розслаблюючій атмосфері для міцного і здорового сну.

У ванній білосніжна керамічна плитка на стінах контрастує з темною підлогою. Темний низ та світлий верх візуально розширюють простір приміщення. Важливу роль у створенні образу просторої кімнати зіграла система освітлення у вигляді оригінальних підвісних світильників.

Зараз ви читаєте новину «Величезні вікна та контраст кольорів: як облаштувати дім в еко-стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути