понеділок, 08 червня 2020 02:28

Сучасна стеля вітальні: як підкреслити оригінальність кімнати
22

Інтер’єр вітальні 2020:  чим модно покрити стелю
Фото: remontbp.com
Інтер’єр вітальні 2020:  чим модно покрити стелю
Інтер’єр вітальні 2020:  чим модно покрити стелю
Інтер’єр вітальні 2020:  чим модно покрити стелю
Інтер’єр вітальні 2020:  чим модно покрити стелю

Сучасний вигляд стель дає багато можливостей в дизайні кімнати. Новими матеріалам і технологіям легко зробити декоративні підрізи, отвори, візерунки або різні рівні.

Маленькі та низькі кімнати не люблять яскравих або темних стель. Добре, якщо відтінок стелі на кілька тонів світліше, ніж колір стін.

Робіть ставку на промисловий стиль. Наприклад, на стелі може з'явитися модний бетон або цегла. Якщо їх відтінок дуже насичений, то можете додати легкості в вітальню за допомогою світлого статі або пастельних відтінків стін. Щоб внутрішній клімат не виявився суворим, пом'якшите його за допомогою дерева і товстих теплих тканин. Прикрасьте підлогу пухнастим килимком і диваном з декількома м'якими подушками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтер'єр у фіолетових відтінках: як вдало пограти з кольорами

Натяжна стеля ідеальна для вітальні, яка в будь-якому інтер'єрі створить неповторну атмосферу. І також служить для приховування нерівностей в штукатурці або комунікацій. Це також чудовий спосіб розділити простір завдяки грі світла, яка часто може здивувати. Завдяки такій обробці, ви можете створити інтимне освітлення світлодіодами.

Підвісна стеля - це зручне рішення, яке можна використовувати в більшості будинків. Найбільш популярними серед них є конструкції, які можуть бути виконані з гіпсокартону, а також з металевих, дерев'яних, деревних або пластикових панелей.

Шоколадні відтінки роблять кімнату ошатною. Вони додають затишку та елегантності.

Дизайн спальні – це не тільки меблі, а також стіни, підлога, фурнітура та аксесуари. Всі ці елементи повинні знаходитися в єдиній гармонії між собою.

Зараз ви читаєте новину «Сучасна стеля вітальні: як підкреслити оригінальність кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути