субота, 14 грудня 2019 23:25

Стильні та оригінальні: 20 ідей натуральних іграшок на ялинку
14

Фото: idei-dekoru.com

Заміна живої ялинки на штучну – очевидний спосіб зберегти природу та довкілля. Проте завдяки використанню штучних прикрас можна отримати набагато більш незвичайні новорічні ялинки. Купувати кожного року нові ялинкові прикраси шкодить не тільки гаманцю, а й довкіллю.

При виборі будь-яких прикрас необхідно дотримуватись стилістики та кольорової гамми свята, щоб весь декор виглядав доречно. Для ЕКО тематики основними кольорами вважаються беж, зелений, різні відтінки теплого коричневого, сіро-сині та червоні напівтони. Ми підібрали для Вас ці гамми та їх адаптацію у фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний декор: 15 ідей прикрашання вікна

Ці ялинкові прикраси можна робити з деревини, кори, шишок, хвої, соломи, моху, тканини, ниток, стрічок, паперу, насіння соняшника й навіть макаронів.

Більшість людей любить Новий рік не за бій курантів і святковий стіл, а за атмосферу свята. Для її створення варто попрацювати. Для цього потрібні підказки та цікаві ідеї. Якраз вони у зібрані у цій галереї.

У 2020 році балом керуватиме білий металевий Щур. Найкращі якості якої – завзятість, боротьба за справедливість і рішучість, щоб завоювати прихильність цього символу, важливо врахувати в новорічному оформленні інтер'єру основні вподобання господаря року.

Зараз ви читаєте новину «Стильні та оригінальні: 20 ідей натуральних іграшок на ялинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути