вівторок, 10 грудня 2019 23:25

Новорічний декор: 15 ідей прикрашання вікна
16

Фото: idei-dekoru.com

Один з найпопулярніших способів надати інтер'єру новорічної врочистості – декорування вікон. Матеріал для нього можно використовувати від кольорових ліхтариків до паперових аплікацій.

Пропонуємо найкрасивіші та найкреативніші варіанти новорічного оформлення вікон. Завдяки їм атмосфера свята прийде в дім задовго до бою курантів. Як власноруч зробити незвичайне новорічне оформлення на вікні далі у галереї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали вражаючі ялинки, які економлять простір

Більшість людей любить Новий рік не за бій курантів і святковий стіл, а за атмосферу свята. Для її створення варто попрацювати. Для цього потрібні підказки та цікаві ідеї. Якраз вони у зібрані у цій галереї.

У 2020 році балом керуватиме білий металевий Щур. Найкращі якості якої – завзятість, боротьба за справедливість і рішучість, щоб завоювати прихильність цього символу, важливо врахувати в новорічному оформленні інтер'єру основні вподобання господаря року.

Зараз ви читаєте новину «Новорічний декор: 15 ідей прикрашання вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути