Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2019 15:57

Скромно й зі смаком: відомий мільярдер продає свій футуристичний будинок
8

Вартість цього будинку нині становить 4,5 млн доларів.
Фото: forbes.com
Вартість цього будинку нині становить 4,5 млн доларів.
Вартість цього будинку нині становить 4,5 млн доларів.
Вартість цього будинку нині становить 4,5 млн доларів.
Вартість цього будинку нині становить 4,5 млн доларів.

Співзасновник компанії Tesla мільярдер Ілон Маск виставив на продаж свій лос-анджелеський будинок. Отримати за цю нерухомість мільярдер очікує $4,5 млн.

Знаходиться будинок Маска в Брентвуді — престижному районі Лос-Анджелесу, уподобаному багатьма знаменитостями. Родзинкою будівлі є її незвичайний дизайн: за формою вона нагадує космічний корабель. Інтер'єр має мінімалістський. Вміщує в себе 4 спальні, 3 ванні, відкритого плану вітальню, об'єднану з кухнею й столовою, декілька гардеробних. На задньому дворі будинку є лаундж-зона і величезний басейн зі SPA-установкою, пише відоме американське видання Forbes.

Загальна площа будинку Маска становить 278 квадратних метрів. Систему охорони, освітлення, мультимедійні програвачі в ньому підключено до пульта дистанційного керування. Зі зручностей наявні також проточний водонагрівач і 2-зонна система клімат-контролю. Стіна будинку, яка виходить на задній двір, є "скляною" й відкриває неймовірний вид на навколишні краєвиди — місто, каньйон і океан. Також створює ілюзію відсутності перешкод між внутрішнім простором будинку й подвір'ям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок легендарного боксера продають за нечуваною ціною

Раніше показали маєток у розкішному балійському стилі, придбаний популярною телеведучою. Знаходиться він у каліфорнійському поселенні Монтесіто в окрузі Санта-Барбара. Територія, що перейшла у власність телеведучої, охоплює 8 акрів землі. Площа самого будинку становить 760 квадратних метрів.

Зараз ви читаєте новину «Скромно й зі смаком: відомий мільярдер продає свій футуристичний будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути