Ексклюзиви
вівторок, 03 вересня 2024 11:54

Шість найкращих відтінків для інтер'єру: як перетворити дім на центр комфорту та затишку
15

Колірна гамма інтер'єру відіграє ключову роль у створенні затишку та гармонії в домі. Правильно підібрані відтінки можуть не лише підкреслити стиль приміщення, але й позитивно вплинути на ваш настрій і самопочуття.

Дизайнери склали список із шести найкращих відтінків, які допоможуть перетворити ваш будинок на справжній оазис комфорту і тепла.

Шість кольорів для ідеального затишку: дизайнерські поради для вашого інтер'єру
Фото: pinterest
Шість кольорів для ідеального затишку: дизайнерські поради для вашого інтер'єру
Шість кольорів для ідеального затишку: дизайнерські поради для вашого інтер'єру
Шість кольорів для ідеального затишку: дизайнерські поради для вашого інтер'єру
Шість кольорів для ідеального затишку: дизайнерські поради для вашого інтер'єру

Землисто-коричневий

Протягом усього 2024 року зберігалася тенденція до коричневих стін. Залишається вона такою і восени. Це теплий відтінок кави, опалого листя і приємного на дотик пледу. Найчастіше його радять використовувати для оздоблення вітальні.

Темні сині кольори

Низка синіх відтінків вже була модною цього року. Але якщо ми говоримо саме про осінній період, то краще обирати темні кольори. Вони відповідають за відчуття затишку. Зокрема, дизайнери вважають, що потрібно звернути увагу на індиго, чирок чи звичайний темно-синій.

Пісочний відтінок

Це доволі глибокий, насичений, теплий відтінок жовтого, який просто ідеально підходить саме на осінь. Щоб отримати чарівний пісочний тон, спробуйте поєднати блідо-жовтий з вохрою.

Оливковий

За своєю суттю темно-зелений колір вважається найбільш заспокійливим, адже він тісно пов'язаний з природою. Найтрендовішим і найпопулярнішим вважається оливковий відтінок, який може стати основою інтер'єру в будь-якому стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як оновити інтер'єр без ремонту: сім речей, яких варто позбутись

Цегляний тон

За словами дизайнера Патріка О'Донелла з компанії Farrow & Ball, червоний є дуже важливим кольором. І тут неважливо, чи використовуєте ви його як основний, чи лише для розставлення акцентів. Але особливої теплоти і приземленості дарує інтер'єру цегляний відтінок.

Блідо-рожевий

Постійними фаворитами дизайнерів залишаються саме рожеві та зелені кольори. У спальні або кухні ви можете спробувати використати блідо-рожевий, який не буде надто активним та яскравим, зате подарує теплі відчуття.

Створення дитячої кімнати, яка зростатиме разом із вашою дитиною, - це важливий крок до забезпечення комфорту та функціональності на довгі роки.

Правильний підхід до дизайну інтер'єру дозволить вам уникнути частих ремонтів та змін. Також зробить кімнату затишною і стильною, незалежно від віку вашої дитини.

Зараз ви читаєте новину «Шість найкращих відтінків для інтер'єру: як перетворити дім на центр комфорту та затишку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути