середа, 13 січня 2021 15:12

Шикарна вілла: показали затишне житло з розмахом
10

Фото: archdaily.com

В передмісті Сіетла у штаті Вашингтон збудували особняк правильної форми з прямими кутами. Не дивлячись на таку просту форму, дім вражає.

Сучасні лаконічні інтер'єри зі скляними стінами непросто зробити досить затишними, але дизайнерам із студії Heliotrope це вдалося.

Завдяки каміну і витонченим меблям дизайнери змогли створити приємну атмосферу домашнього вогнища. А ще біля будинку просто прекрасний внутрішній двір із доглянутим газоном.

Дизайнери розмістили спальні на верхньому поверсі, забезпечуючи постійний шикарний оглядовий майданчик. Формально три поверхи зміщуються, а не акуратно складаються один на одного. Ця стратегія зменшує видимий масштаб будинку, забезпечує вражаючий досвід покритого входу та створює терасу на даху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казковий будинок Хоббіта продають посеред лісу

Завдяки насадженим деревам та чагарникам у дизайні виглядає міцний зв'язок з природою як із входу, так і з верхнього поверху.

Така смілива сучасність будівлі відповідають контексту району, багатому чудовими прикладами стильної архітектури середини століття.

Будь-який будинок прикрашає фонтан. Це один з найефектніших елементів оформлення ландшафту, який зволожує повітря. В спекотні дні біля таких "оазисів" буде комфортно та прохолодно.

Є різні види фонтанів. Занурювальний - спеціальна насадка, через яку по трубопроводу подається вода. Він встановлюється всередині водойми та бере з нього воду за допомогою спеціальної помпи.

Зараз ви читаєте новину «Шикарна вілла: показали затишне житло з розмахом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути