субота, 26 червня 2021 02:28

Розмір не головне: як зі смаком облаштувати кухню-студію
15

Кухня-студія з вітальнею: підібрали хитрощі дизайну
Фото: remontbp.com
Кухня-студія з вітальнею: підібрали хитрощі дизайну
Кухня-студія з вітальнею: підібрали хитрощі дизайну
Кухня-студія з вітальнею: підібрали хитрощі дизайну
Кухня-студія з вітальнею: підібрали хитрощі дизайну

Об'єднання кухні з кімнатою створює великий простір для прийому гостей. Такий варіант підійде не тільки для малогабаритних квартир, але і для великих будинків. Незважаючи на велику кількість плюсів, як і в будь-якому іншому варіанті, є і мінус - запахи приготування їжі.

Особливості дизайну:

1. Потрібно при виборі колірної гами грамотно організувати розподіл світла. Якщо у вас невелика квартира, то виконати дизайн краще в світлих тонах, це візуально збільшить простір. Дизайн кухні і вітальні повинен бути в однакових кольорах, щоб ці дві зони не були "розірваними".

2. Барна стійка на кухні була і є дуже популярним предметом інтер'єру. Вона може служити не тільки обіднім столом, а й виконувати роль робочої зони. Також є певним розмежувачем простору між кухнею та вітальні.

3. Дизайн маленької кухні студії краще виконати без об'ємних декорів і яскравих фарб. У таких кімнатах необхідно правильно розподілити колір між стіною і стелею. В даному варіанті краще відмовитися від кольорового стелі, він візуально зменшує простір. А ось підлогу буде гармонійно виглядати в темних кольорах. Стіни, як і стелю краще зробити світлими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самому краще не лізти: як поєднувати кольори у стильному інтер'єрі

Є кілька стилів, в яких можна виконати кухню-студію. Класичний - - чіткі, рівні лінії, симетричне розташування кожної деталі, стримані кольори. Кухня в даному стилі завжди буде виглядати благородною.

Кантрі - це екологічні матеріали, простий дизайн, спокійні кольори.

Прованс - стиль домашнього тепла і затишку. У такому стилі використовують багато живих квітів, невагомі фіранки ніжних відтінків. Як декор можна використовувати глиняний посуд.

Кухні у стилі шале завжди затишні та в коричневих тонах. Вони нагадують дерев'яні будиночки в горах. Головною складовою інтер'єру кухні в стилі шале є гарнітур. Від вибору меблів залежить сприйняття кімнати, функціональність, естетичність. Тема дерева простежується і в цьому випадку - часто шафи роблять в тон стін з такій самій або схожій деревини.

Зараз ви читаєте новину «Розмір не головне: як зі смаком облаштувати кухню-студію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути