четвер, 17 червня 2021 09:58

Самому краще не лізти: як поєднувати кольори у стильному інтер'єрі
12

Фото: facebook.com

Важко створювати інтерєр не тільки малої кімнати. Складнощі виникають і з великими. У цьому питанні краще наслідувати професіоналів, а не робити по-своєму. Вони на прикладах показують, які тони поєднати для затишного житла.

Про це пишуть дизайнери OV2 у Фейсбук.

У квартирі площею 100 м2 дотрималися сучасного стилю спокійної кольорої гами. Там є тільки бежевий, коричневий і молочний відтінки.

Вітальня, кухня та обідня зона об'єднані в одне просторе приміщення. Елементи темного дерева та мінімалістичні світильники створюють лаконічний інтер'єр.

Матові кухонні фасади виглядають легко та невимушено. Особливої уваги заслуговує акцента рельєфна стіна біля обідної зони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стримано та зі смаком: як поєднати кольори у сучасній квартирі

Світла спальня з комфортним ліжком та стильною акцентною стіною з ТВ підтримала стилістику всієї квартири.

За тонованою перегородкою знаходиться гардеробна кімната, продовженням якої став господарський санвузол. Дитяча кімната має кілька умовних зон - для відпочинку, навчання та занять спортом.

Спальня стане місце черпання сил, якщо її правильно обставити. Найголовніші аксесуари, на які слід звернути особливу увагу - штори та ліжко. Звичайний і нехитрий дизайн, якщо там вони виконані з одного матеріалу. Така спальня виглядає дуже красиво. Найчастіше подібний дизайн використовується в номерах знаменитих готелів.

Зараз ви читаєте новину «Самому краще не лізти: як поєднувати кольори у стильному інтер'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути