Ексклюзиви
понеділок, 03 серпня 2020 11:10

Простір та шик: неймовірний маєток вражає задумом
12

Фото: homedit.com

На півострові Тібурон у Каліфорнії збудували незвичайне житло на обриві.

Цей приголомшливий сучасний будинок з видом на бухту розробили як енергоефективний. Смілива архітектура поєднується з природною палітрою матеріалів.

Зовнішні фасад зробили із червоного кедру. Додали великі навіси на даху та автоматизовані відтінки вікон для управління світлом і теплом, що надходять у будинок.

Він також розроблений для того, щоб скористатися природною вентиляцією, яка виникає внаслідок розташування біля бухти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затишок в лісі: показали вражаючий чорний маєток

Сучасні лінії по всьому будинку утеплені та пом'якшені безліччю деревних особливостей, наприклад, на стінах розпиляні білі дубові панелі.

Стіна вітальні створена з егейського вапняку, в той час як нагорі драматична сіра бетонна стіна є домінуючою рисою каміна модерну. Акценти декору на всьому протязі підкреслюють правильну нотку блиску на відміну від більш темних відтінків кімнати.

Основний громадський життєвий простір перетікає з однієї області в іншу. Усе об'єднане вікнами та легким, повітряним почуттям. Дотримуючись нейтральної палітри, кімната дозволяє пейзажу бути центром уваги простору, і навіть відкладене світло має майстерний, але ненав'язливий дизайн.

Простора їдальня має вікна з виходом на бухту. Прозора люстра зі скляними глобусами доповнюють дизайн. а не відволікають погляд.

Басейн на дачі додає розкоші та затишку. Відпочинок там можливий не тільки влітку. У цьому атмосферному місці можна відпочивати цілий рік. Тому так важливо оригінально облаштувати місце.

Щоб уникнути тремтіння від холоду, при виході з басейну враховуйте місцевий клімат і дме вітер. Це допоможе вам вибрати місце розташування басейну.

Зараз ви читаєте новину «Простір та шик: неймовірний маєток вражає задумом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути