пʼятниця, 25 вересня 2020 19:27

"Помили, витерли і як нова" - як обрати вдалу стільницю для кухні

"Помили, витерли і як нова" - як обрати вдалу стільницю для кухні
Де замовити недорого стільниці зі штучного каменю

Для будь-яких господинь чи не найважливішим місцем у помешканні є кухня. Тому вона обов'язково має бути затишною, комфортною та практичною. Найбільше вимог однозначно до кухонного фасаду та стільниці. Саме стільниця відповідає за зручність приготування страв. Тому важливо особливо ретельно підійти до її вибору.

Зокрема правильно підібрана стільниця для кухні має бути:

• не складною в монтажі та ремонті;
• простою у догляді та стійкою до різних видів побутової хімії;
• максимально вологостійкою;
• не піддаватися впливу високих температур;
• без великої кількості стиків або взагалі без них;
• міцною до механічних пошкоджень.
Також одним із надважливих критеріїв ідеальної кухонної стільниці є матеріал, із якого виготовлена. Їх є багато: ДСП, камінь, скло, дерево, пластик чи сталь. Проте одним із найкращих вважають штучний камінь.

Стільниці із штучного каменю мають різноманітні витончені дизайни, які можна із легкістю підібрати до будь-якого інтер'єру. При цьому вони практичні в експлуатації та доступні за ціною, мають навіть кращі властивості, ніж із натурального каменю.

Найбільш популярні на ринку України є стільниці із акрилового та кварцевого каменю. Створені з натуральної кам'яної крихти, фіксованою акриловими смолами. Можуть мати найрізноманітніші текстури та кольори. До того ж акрил дуже пластичний при нагріванні, що дозволяє створювати стільниці складних форм безшовного типу.

Такий матеріал не має мікропор і мікротріщин, тому не поглинає бруд та вологу. Відповідно не є зручним середовищем для розмноження бактерій, не вбирає барвники. Будь-яке забруднення з поверхні легко усунути звичайними миючими. Штучний камінь легко реставрувати без слідів ремонту та зміни кольору, що значно економить господиням час та кошти. Загалом може прослужити більше 10 років.

Замовляти такі стільниці радимо в компанії DecorStone. Вони спеціалізується на виробництві стільниць, підвіконня, барних стійок з кварцового і акрилового каменю. За допомогою потужних технологічних можливостей можуть виконувати найскладніші завдання, з якими не справляються інші. Компанія напряму працює із сертифікованими матеріалами найкращих виробників. Загалом мають більше тисячі різноманітних зразків штучного каменю на будь-які смаки. Фахівці DecorStone гарантують якісний товар у короткі строки та за приємною ціною. Крім того, вони завжди проконсультують та допоможуть обрати стільницю, яка бездоганно підійде для вашої кухні.

Доказом професіоналізму компанії DecorStone є задоволені клієнти:

"Молодці, усе вчасно доставили, встановили! Стільниці вже 3 роки, ніде не подряпалася. Помили, витерли і все як новеньке! Це при тому що дочка може хліб порізати без досточки і розлити щось частенько. Кварцова стільниця це річ, не шкодуємо, що придбали", - говорить киянин Михайло.

Зараз ви читаєте новину «"Помили, витерли і як нова" - як обрати вдалу стільницю для кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути