пʼятниця, 07 вересня 2018 23:30

Показали унікальний будинок, який повертає в минуле
17

Зовні будинок нічим не виділяється, однак всередині нагадує справжній музей довоєнного побуту.
Фото: dailymail.co.uk
У 30-х роках минулого століття так виглядав типовий англійський будинок.
У 30-х роках минулого століття так виглядав типовий англійський будинок.
У 30-х роках минулого століття так виглядав типовий англійський будинок.
У 30-х роках минулого століття так виглядав типовий англійський будинок.

Інтер'єр будинку 36-річного Аарона Вайтсайда з Великої Британії витримано у стилі 30-х років минулого століття. Єдиним менш старим предметом у домі британця є радіола 1950 року випуску.

Усе в оселі Аарона Вайтсайда походить з минулої епохи: починаючи з меблів і побутових пристроїв, закінчуючи шпалерами й декоративними предметами. Сам будинок звели теж у 30-х роках. У 2007 Вайтсайд придбав його майже за 122 тисячі доларів. Пише відоме британське видання Dailymail.

Ліжко, камін, ванна, раковина, пральна машинка, пилосос, електроплита, весь кухонний інвентар, буфет і навіть декоративні маски, — усе це в будинку Вайтсайда з довоєнних часів. Щоб бути послідовним, від телевізора й холодильника чоловік відмовився.

Британцеві вдалося придбати навіть рідкісні німецькі шпалери 30-х років. Їх було заховано в капсулі часу. Такий раритет обійшовся в немалу суму: 1 рулон коштував 130 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 180-річну готичну башту продають за $2,6 млн

Захоплюватися довоєнним стилем чоловік почав ще з дитинства.

"Першими речами, які я купив, стали газові лампи, старенька м'ясорубка, довоєнний пилосос і радіола 1950-х років. Зі своїх придбань особливо пишаюся грамофоном 1937 року випуску. Я завжди перевіряв, є куплені мною предмети оригіналом чи лише імітацією", — каже Вайтсайд.

Чоловік навіть одягається у стилі 30-х. Окрім того, носить модні в ті роки зачіску й бороду, водить автомобіль марки Morris Oxford 1952 року випуску. Їсти собі готує теж виключно за старовинними рецептами.

Раніше розповіли, що мода на килими повертається. Сьогодні цей тканий виріб більше не вважається ні пережитком "совкового" минулого, ні синонімом "сільського гламуру". Відомі дизайнери все частіше використовують килими в своїх проектах. Роблять це як для створення яскравого акценту, так і для доповнення загальної композиції.

Зараз ви читаєте новину «Показали унікальний будинок, який повертає в минуле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути