середа, 07 жовтня 2020 13:15

Показали колір кухні, на якій уся їжа виглядає апетитно
7

Оливкова кухня одночасно привертає увагу та заспокоює. Кімната в таких тонах приємна оку і налаштовує на спілкування. Їжа на такому тлі завжди виглядає апетитно.

На поверхнях оливкового кольору менше помітні забруднення. Такі фасади кухні та фартух легко поєднувати з іншими кольорами. Виглядають свіжо і здаються дорожче, ніж є насправді.

Надлишок оливкового кольору небезпечний тим, що робить простір і його мешканців занадто меланхолічними. До того ж, він може візуально зменшувати і затінювати простір, що небажано для маленьких кухонь.

1. Якщо кухня мала, поєднуйте оливковий колір з великою кількістю білого. Відтінки оливкового повинні бути переважно холодними і світлими. Особливо, якщо мова йде про стіних і фасади кухні. Якщо кухня захаращена, то стіни і велику меблі найкраще оформити в білому кольорі, а оливковий використовувати в акцентах - декор, посуд, стелю, підлогу, штори або фартух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кухонні лайфхаки: як вмістити речі в тісній кімнаті

2. Якщо кімната темна і виходить вікнами на північ, намагайтеся використовувати світлі і теплі відтінки оливкового. Підбираючи кольори-компаньйони для оливкової варто зробити ставку на теплі тони: жовтий, кораловий, лососевий, червоний, рожевий.

Якщо вікна виходять на сонячну сторону, можна використовувати будь-які відтінки оливкового, граючи на теплих і холодних. Особливо ефектно виглядають блакитні і сині фарби.

3. Оливковий колір особливо гармонійно поєднується з фісташковим, смарагдовим, коричневим, сіро-бежевим, кораловим, лимонним, гірчичним, , бордовим і бузковим.

На крихітній кухні кожен сантиметр на рахунку. Тому варто задіяти підвіконня на кухні під робочу поверхню. Існує безліч нестандартних ідеї по переоблаштування кімнати.

1. Як зробити стільницю замість підвіконня на кухні, залежить від бюджету ремонту та габаритів кухні. Стандартна висота кухонних меблів - 85 см. Але іноді її роблять вище за рахунок регульованих по висоті ніжок і збільшеного цоколя. Такий відповідає висота барного стільця. При цьому правильна висота робочої зони - 15 см від зігнутого ліктя.

Зараз ви читаєте новину «Показали колір кухні, на якій уся їжа виглядає апетитно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути