понеділок, 20 березня 2017 18:02

Пальми та верби у інтер'єрі - модний тренд весни - 2017
20

Зелене листя прикрасить дім
Фото: claudia.pl
Зелене листя прикрасить дім
Зелене листя прикрасить дім
Зелене листя прикрасить дім
Зелене листя прикрасить дім

Зелений колір, який у 2017 році є модним у одязі, так само актуальним є в інтер'єрі. Американський інститут колористики Пантоне назвав Greenery найбільш актуальним цього сезону. Щоправда, дизайнери, які займаються оформленням будинків, застерігають - зелені в хаті має бути багато, але не наляписто. Конкретно - у вигляді пальм, верб, тонких гілок на білому та бежевому фоні. Як оформити дім в модну зелень пише claudia.pl.

На фоні білих стін та дерев'яної підлоги стильно будуть виглядати салатові покривала на стільцях та диванах, а також скатертини, якщо до них додати світлі деталі - білі подушки, серветки, посуд.

Білу стіну у вітальні можна оформити декоративним пальмовим листям або приклеїти шпалери з яскраво-зеленим візерунком. При цьому інші меблі та килими мають бути максимально скромними у наборі кольорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великодні букети роблять з жовтих нарцисів

У більшості європейських культур зелень символізує життя, гармонію та свободу. Цей настрій відповідно передається у стилі - якщо на дивані лежать подушки з намальованими гілками, хай він буде максимально простим, та не відволікає глядача. Щоб подушка була у центрі уваги.

Великі зелені вазони варто ставити людям, які працюють біля комп'ютера. Вони будуть діяти заспокійливо. Однак біля горщика з рослиною хай не буде нічого зайвого.

Якщо в домі немає нічого зеленого, а хочеться вшанувати стиль, можна замовити настінні розписи з зеленим принтом, причепити штори з зображенням пальм та вербового гілля.

Зараз ви читаєте новину «Пальми та верби у інтер'єрі - модний тренд весни - 2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути