Ексклюзиви
понеділок, 15 січня 2018 10:35

Оформлення невеликої спальні: як візуально розширити простір
14

Перевірити майстерність дизайнера варто на оформленні, нне великих кімнат, а малих. Там потрібно функціонально розмістити меблі так, щоб вони не загромаджували весь простір і лаконічно виглядали.

Для облаштування зі смаком невеликої площу можна за допомогою стилю мінімалізм. Невелика спальня, в якій з меблів тільки лаконічна двоспальне ліжко і дві круглі тумбочки. А використання білого кольору для обробки стін і глянсовий натяжна стеля візуально розширюють межі кімнати.

Якщо вибрати класичний стиль, то там варто поставити двоспальне ліжко, світлий комод, сучасне крісло, щільні сірі штори і вузькі пенали від підлоги до стелі. Всю кімнату оформлюють в нейтральних світлих тонах.

Спальня з великим стелажем в головах дозволить не тільки мати містку систему зберігання, але і створити ілюзію наявності ніші, змінивши межі стандартного простору.

Стриманий інтер'єр невеликої спальні, оформленої в нейтральних світло-сірих відтінках, з великим ліжком відтінку слонової кістки, туалетним столиком біля вікна, незвичайним освітленням збільшить простір тісної кімнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оновлення інтер'єру: як зробити спальню затишною

Спальня, яка незважаючи на свою крихітну площу виглядає просторою і унікальною. Досягти цього вдалося завдяки грамотному оформленню стін. Три стіни і стеля пофарбовані білою фарбою, яка робить приміщення світлим і розсовує його межі. В центрі кімнати дизайнери встановили ліжко, яка завдяки насиченому постільній білизні, стала справжнім акцентним центром кімнати, а мінімалістичні чорно-білі фотошпалери за нею, створюють ілюзію того, що спальня знаходиться в лісі.

Стильно виглядає спальня з дерев'яною акцентної стіною. Вона доповнена підсвічуванням і лаконічними поличками.

Зараз ви читаєте новину «Оформлення невеликої спальні: як візуально розширити простір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути