Ексклюзиви
четвер, 24 грудня 2020 17:11

Новорічні композиції вражають: як зробити прикрасу своїми руками
9

Фото: zelenasadyba.com.ua

Ялинка є найголовнішим елементом новорічного декору, але не єдиним. Його можна доповнити новорічними композиціями з гілок та іграшок. Це особливо доречно на робочому місці або у великому домі. Так можна підтримати атмосферу свята не тільки у кімнаті з ялинкою.

Новорічну композицію можна робити з хвої, гілок, квітів, новорічних іграшок, гірлянд, бус, цитрусів, прянощів, цукерок, шишок, жолудів, свічок, сухоцвітів, моху, красивого паперу та стрічок.

Традиційно новорічними кольорами вважаються червоний, зелений, білий, золотий та сріблястий. Можете орієнтуватися на них, якщо хочете зробити класичний варіант новорічного декору, а можете поекспериментувати і підібрати інші кольори, які підходять під ваш інтер'єр.

Свічки додають особливу атмосферу затишку. Для новорічної композиції ви можете вибрати будь-який їх формат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний декор по-скандинавськи: ідеї для затишку

Новорічні композиції зручно робити в чашах , які заповнені дрібницями або стоять без діла в глибині шафи. Потрібно їх заповнити всім гарним, що у вас є. У глибокій скляній чаші можна зробити декор шарами.

Атмосферу новорічних свят можна створити своїми руками, витративши на це трохи свого часу та включивши на повну фантазію. Новорічні прикраси перед святом мають бути не тільки всередині будинку, але й ззовні.

Зараз ви читаєте новину «Новорічні композиції вражають: як зробити прикрасу своїми руками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути