понеділок, 16 грудня 2019 13:43

Ніжний лофт: показальний оригінальний спосіб перетворення інтер'єру
9

Лофт 2020: інтер’єр в пастельних тонах
Фото: archidea.com.ua
Лофт 2020: інтер’єр в пастельних тонах
Лофт 2020: інтер’єр в пастельних тонах
Лофт 2020: інтер’єр в пастельних тонах
Лофт 2020: інтер’єр в пастельних тонах

Лофт може бути не тільки суворим та мінімалістичним. Прикладом цього є ця квартира у бежевих тонах.

У ній нейтральний фон створюють світлі відтінки сірого, рожевого, бежевого. Фактурність бетону, цегли, дерев'яних і плетених меблів обіграють просту палітру і роблять її більш затишною.Для практичності, в кожній кімнаті обладнали вбудований простір для зберігання. Це робить інтер'єр більш гнучким.

Він також привертає увагу загальним грайливим настроєм.

Акцентними деталями є цегляні стіни і велике вікно арочної форми. Такі класичні характеристики лофт доповнили сучасної лаконічною меблями.

На білому фоні кухонних меблів ефектно виділяється обідня група - біля дерев'яного столу розмістили крісла-тюльпани і дерев'яну лаву.

Величезний кутовий диван стає центром організації вітальні. Його жорсткі підлокітники замінюють приставні столики. Вбудовані шафки під сидіннями надають додаткове місце для зберігання. Завершує композицію світлий килим ніжного відтінку.

Візуальний трюк дизайнера дозволив вдвічі збільшити кімнату - нішу за диваном обробили дзеркальними панелями. Вони відбивають світло з вікна навпроти та перетворюються на подобу внутрішнього вікна.

Спальня в лофт також є зразком зручного зберігання. Навколо ліжка використовували рішення, яке замінює шафа для книг, приліжкові тумбочки і гардероб. Стілець з плетеною спинкою ефектно виглядає на тлі фактурної бетонної стіни.

Ванну обробили дрібної світлою плиткою - такий же, який використовували в обробці кухні. Це дозволяє домогтися відчуття єдності в інтер'єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаючий дизайн: 5 ознак грамотного інтер'єру

У дизайні щороку з'являються нові тенденції. Інтер'єр кухні не є виключенням. У 2019 році в пріорітері оформлення цих кімнат є бежевий і сірий колір. А скандинавський стиль є хітом сезону.

1. Насичені кольори роблять дизайн кухні динамічним. Інтер'єри, виконані за зразком Африки, засновані на натуральному дереві, елементах з кованого заліза і традиційних орнаментах. Мотиви природи приносять гармонію і спокій.

Зараз ви читаєте новину «Ніжний лофт: показальний оригінальний спосіб перетворення інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути