четвер, 05 грудня 2019 23:28

Назвали тенденції кухні, які вже стали не модними
11

Інтер'єр 2019: насичені кольори роблять дизайн кухні динамічним
Фото: Kemeleon.com
Інтер'єр 2019: насичені кольори роблять дизайн кухні динамічним
Інтер'єр 2019: насичені кольори роблять дизайн кухні динамічним
Інтер'єр 2019: насичені кольори роблять дизайн кухні динамічним
Інтер'єр 2019: насичені кольори роблять дизайн кухні динамічним

У дизайні щороку з'являються нові тенденції. Інтер'єр кухні не є виключенням. У 2019 році в пріорітері оформлення цих кімнат є бежевий і сірий колір. А скандинавський стиль є хітом сезону.

1. Насичені кольори роблять дизайн кухні динамічним. Інтер'єри, виконані за зразком Африки, засновані на натуральному дереві, елементах з кованого заліза і традиційних орнаментах. Мотиви природи приносять гармонію і спокій.

2. Важливий не тільки стиль інтер'єру, але і розмір кухні, місце проживання, а також вік клієнта. Кухонний острів з раковиною повинен ідеально відповідати всьому декору.

Невеликі раковини з однією чашею без сушарки найкраще продаються у великих містах. У невеликих містах, з іншого боку, панують великі двокамерні раковини, часто містять сушилку.

3. Скандинавський стиль торжествує в дизайні інтер'єру. Його простота і нейтральний дизайн добре підходять для будь-якого інтер'єру, незалежно від розміру.

Білий в поєднанні з натуральним деревом чарівно випадає і є ідеальною основою для внесення особистих штрихів. У такий інтер'єр ми можемо впевнено привнести акценти зеленого, коричневого і бежевого кольорів, які пов'язані з природою.

Хоча скандинавський стиль орієнтований на мінімалізм, теплі доповнення змусять традиціоналістів також опинитися в такій стилізації. Натуральні матеріали привносять в інтер'єр класику і традиції, створюючи універсальний декор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали вражаючі ялинки, які економлять простір

Нині в тренді мінімалістські кухонні гарнітури з гладкими поверхнями й чіткими лініями. Однотонні. Глянцеві чи матові — не важливо.

Двоколірні гарнітури оживляють простір. Темні тумби зі світлими стільницями або навпаки — нині одна з провідних тенденцій. Актуальним є також поєднання світлих верхніх шаф і темних нижніх. Популярністю користується комбінація чорного із синім.

Чорний колір в інтер'єрах став модною тенденцією. Завдяки їй дизайн виходить виразним, елегантним та сучасним.

З часом виникла необхідність в більш яскравих кольорах. Мода на чорний колір поширюється не тільки на кухонні меблі, а й на побутову техніку. Вона добре поєднуються з чорними індукційними плитами та темними фасадами меблів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали тенденції кухні, які вже стали не модними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути